ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

«Προσφέρω ό,τι δεν χρειάζομαι»: Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης από την Diaperways.com


«Προσφέρω ό,τι δεν χρειάζομαι» - για εμάς περιττά για άλλους θησαυρός. Με το μήνυμα αυτό, το μεγαλύτερο διαδυκτιακο κατάστημα προσωπικής φροντίδας και διατροφής Diaperways.com στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ξεκίνησε την ενέργεια αυτή με σκοπό τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και τη διανομή του σε φορείς που βοηθούν τους συμπολίτες μας.

Με γνώμονα ότι ο καθένας μπορεί να βοηθήσει, μέσω του προγράμματος «Προσφέρω ό,τι δεν χρειάζομαι», συλλέγονται παιχνίδια, προϊόντα βρεφικής ανάπτυξης και ρουχισμός. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεισφέρει, συγκεντρώνοντας κάποια από αυτά τα είδη, παραδίδοντάς τα στο κοντινότερο σημείο ACS με οδηγίες ν´αποσταλούν στο ACS Καψάλου με χρέωση Diaperways. Στη συνέχεια, οι άνθρωποι της Diaperways.com αναλαμβάνουν να τα διαχωρίσουν και να τα διανέμουν, μετά από έρευνα, σε εγκεκριμένους φορείς.

Μέχρι στιγμής η ανταπόκριση του κοινού είναι πολύ συγκινητική και γενναιόδωρη, αφού από τις αρχές Μαΐου, που έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα «Προσφέρω ό,τι δεν χρειάζομαι», έχουν παραδοθεί δεκάδες κιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης σε συνανθρώπους που τα χρειάζονται.

Η Diaperways.com, μια εταιρία με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, παίρνοντας δύναμη και ικανοποίηση από την προσφορά αυτή του κόσμου, μια προσφορά χαράς και ελπίδας κρατώντας ζωντανό το μήνυμα της αλληλεγγύης, θα συνεχίσει το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Προσφέρω ό,τι δεν χρειάζομαι» - για εμάς περιττά για άλλους θησαυρός.