ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

3 χρωματικοί συνδυασμοί που θα δοκιμάσουμε αυτό το καλοκαίρι

Κατρίνα Πίτρακκου


Αν δεν είσαι από τις πολύ πιστές του black&white δεν υπάρχει περίπτωση να μην παρασυρθείς από αυτούς τους καλοκαιρινούς χρωματικούς συνδυασμούς. Άλλωστε ως κορίτσι της μόδας, θα ξέρεις πως ο καλύτερος τρόπος για να νιώσεις ανανεωμένη είναι οι διαφορετικές προτάσεις της κάθε σεζόν, όπως ήταν για παράδειγμα ο περσινός συνδυασμός του κόκκινου με το ροζ.

Για αυτό το καλοκαίρι λοιπόν η ελίτ της μόδας μας προτείνει 3 ολόφρεσκα διαφορετικά combos για να δοκιμάσουμε και να κάνουμε την μεγάλη διαφορά. Κι εμείς σας τα παραθέτουμε.

1.Ροζ της τσιχλόφουσκας + λιλά

Ένας συνδυασμός που αν δεν είχες δοκιμάσει ως μικρό κοριτσάκι τώρα είναι η ευκαιρία σου. Αυτή τη φορά ωστόσο φρόντισε να το κάνεις με κομψά αυστηρά κομμάτια και να δημιουργήσεις δυναμικά σύνολα.

2.Κίτρινο του λεμονιού + χακί

Είναι ίσως η εναλλακτική για τους λάτρεις της μονοχρωμίας αφού αυτά τα δύο χρώματα είναι πολύ κοντά. Και ίσως ό,τι πιο καινούργιο μπορούμε να σας προτείνουμε.

3.Σκονισμένο μπλε + Καμελό

Ειναι ίσως ο πιο ''εύκολος'' συνδυασμός της νέας σεζόν αφού αυτά τα δύο χρώματα τα έχεις ήδη στη ντουλάπα σου. Απευθύνεται ίσως στις πιο ''συντηρητικές'' fashion lovers και ταιριάζει σε όλες.


Tags: χρωματικοί συνδυασμοί, τάσεις

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)