ΟΜΟΡΦΙΑ

Αυτή η μάσκα με βιταμίνη Β6 θα σας χαρίσει πλούσια και υγιή μαλλιά!

Μυρτώ Τριχείλη


Η βιταμίνη Β6 ή πυριδοξίνη πέρα από πολλάπλά οφέλη για τον οργανισμό μας, παίζει σημαντικό ρόλο στο δέρμα και τα μαλλιά μας. Πιο συγκεκριμένα, η βιταμίνη Β6 ασκεί θετική επίδραση όχι μόνο στα μαλλιά, αλλά γενικότερα στο τριχωτό της κεφαλής. Απαλείφει τέλεια τις πιτυρίδες και τις μυκητιασικές ασθένειες, βοηθά στην ανακούφιση από την καύση αλλά και τον κνησμό. Επιπλέον, η βιταμίνη Β6 βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνοντας έτσι την ποσότητα εισερχόμενων θρεπτικών ουσιών στα θυλάκια των τριχών. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί στην ενίσχυση των ωοθυλακίων και την τόνωση της ανάπτυξης των τριχών.

  • Ιδού μια θρεπτική μάσκα μαλλιών με βάσικό στοιχείο τη βιταμίνη Β6 για δυνατά και υγιή μαλλιά:

Παίρνετε δύο κουταλιές της σούπας ξηρή μουστάρδα, τα αραιώνετε με την ίδια ποσότητα νερού και μετά προσθετετε έναν κρόκο αυγού και μια αμπούλα βιταμίνης Β6. Ανακατέψτε καλά το μείγμα και έπειτα εφαρμόστε με απαλό μασάζ στις ρίζες, αφού πρώτα μην ξεχάσετε να προ-λιπάνετε τις άκρες με λίγο λάδι.

Αυτή η μάσκα με βιταμίνη Β6 για τα μαλλιά είναι εξαιρετικά αποτελεσματική. Δεν προωθεί μόνο την ενεργό ανάπτυξη του τριχωτού της κεφαλής, αλλά παράλληλα δίνει ομορφιά και λάμψη. Ωστόσο, η χρήση της καλό είναι να γίνεται τακτικά, τουλάχιστον 1-2 φορές τις πρώτες 2-3 εβδομάδες. Έπειτα αραιώνετε τη χρήση και απολαμβάνετε τα πλούσια μαλλιά σας!


Tags: ομορφιά, μάσκα, φοράμε, χρήση, υλικά, βιταμίνη, θρέψη, λάμψη, ενυδάτωση, tips

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)