ΟΜΟΡΦΙΑ

Δοκιμάστε αυτό το ρόφημα για ολοκληρωμένη αποτοξίνωση


Η αποτοξίνωση είναι κάτι που αφορά όλους μας. Αποτελεί ένα πρώτο δραστικό βήμα για καλύτερη υγεία. Οι πονοκέφαλοι, η κακή διάθεση, η αδυναμία συγκέντρωσης, οι στομαχικές διαταραχές και η χαμηλή ενέργεια μπορεί να είναι σημάδι οτι χρειαζόμαστε αποτοξίνωση. Η παχυσαρκία και η κυτταρίτιδα μας δείχνουν επίσης ότι το σώμα μας χρειάζεται τη βοήθειά μας.

Σε αυτό το πρόβλημα τώρα δίνει λύση μία νέα ισχυρή αποτοξινωτική και αντιοξειδωτική φόρμουλα, το DETOX DEOTIC 30. Το DETOX DEOTIC 30 είναι ένας μοναδικός συνδυασμός 30 θαυματουργών φυτών και βοτάνων, σε ακριβείς προκαθορισμένες αναλογίες, όπου το ένα ενισχύει τα οφέλη του άλλου.
Το DETOX DEOTIC 30 είναι το μόνο συμπλήρωμα που περιέχει τη δράση 30 φυτών και βοτάνων. Είναι ενισχυμένο με ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β6 (απαραίτητη για τη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου, του νευρικού και του μυϊκού συστήματος) και έτσι μόνο με ΕΝΑ προϊόν
έχεις ολοκληρωμένο πρόγραμμα αποτοξίνωσης, με όλα τα οφέλη της.

Ενίσχυση Ανοσοποιητικού / Οφέλη Αντιγήρανσης / Ανακούφιση από το άγχος / Αίσθηση ευεξίας / Πιο καθαρή σκέψη / Αύξηση των επιπέδων ενέργειας /Βελτίωση του μεταβολισμού / Υποστήριξη στην Απώλεια Βάρους.

Το DETOX DEOTIC 30 παρασκευάζεται στη Γαλλία κάτω από πολύ αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και έχει πιστοποίηση από τις Υπηρεσίες Υγείας. 

Τα αποτελέσματά του είναι εγγυημένα και θα το βρείτε στα Φαρμακεία.


Tags: αποτοξίνωση, detox, οργανισμός, παχυσαρκία, κυτταρίτιδα, υγεία, ομορφιά, γυναίκα, καλοκαίρι, συμπλήρωμα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)