NEWS

To Σοφία για τα Παιδιά και οι PartnersY&R ενώνουν τις δυνάμεις τους


To πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του Σοφία για τα Παιδιά, το οποίο προσφέρει μεσημεριανό φαγητό στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία της Κύπρου, ενισχύεται και αποκτάει τη δύναμη 20 ιπποπόταμων, με το καλλιτεχνικής φύσης έργοLet’sHippo.

Το έργοπραγματοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία επικοινωνίας PartnersY&R,που για ακόμα μία φορά στέκεται δίπλα στο έργο και στις δράσεις του Σοφία για τα Παιδιά, ως χορηγός σχεδιασμού και επικοινωνίας του έργου.

To«Let’sHippo» είναι η διαδρομή 20 ιπποπόταμων, που ξεκίνησαν συμβολικά το ταξίδι τους από την Αφρική. Η ιδέα τους προέρχεται από τα πέτρινα ιπποποταμάκια του Σοφία για τα Παιδιά, που φτιάχνονται από παιδιά στην Κένυα, με πολλή αγάπη και μεράκι. Έτσι λοιπόν, με τη βοήθεια του ΠανίκουΤεμπριώτη, που είχε και την καλλιτεχνική επιμέλεια, κατασκευάστηκαν στην Κύπρο 20 μεγάλοι ιπποπόταμοι από fiberglass (διαστάσεων 80 cm πλάτος x 120 cm ύψος x 160 cm μήκος). Στην πορεία φιλοτεχνούνται αφιλοκερδώς και υπογράφονται από αναγνωρισμένους Κύπριους καλλιτέχνες: Σπύρος Αγάθου,Άντρος Ευσταθίου,Δώρος Ηρακλέους,Ελίνα Ιωάννου καιΓιάννηςΓιάννης,Γλαύκος Κουμίδης,Νίκος Κουρούσιης, Λία Λαπίθη, Αντρέας Μακαρίου, Μυρτώ Μακρίδου, Παναγιώτης Μιχαήλ, Έλενα Νικολάου και Λήδα Συμεωνίδου, Παναγιώτης Πασάντας, Χαράλαμπος Σεργίου,Βάσω Χατζουλλή Σεργίου,ΜαρσέλλαΣράμκοβα,ΠανίκοςΤεμπριώτης, Αντώνης Τζιαρρίδης, Ντίνη Χριστοφόρου καιΝίτσα Χατζηγεωργίου.

Καθένας από τους συλλεκτικούς ιπποπόταμους θα «υιοθετηθεί» από μία εταιρείαέναντι του ποσού των €5000,ποσό που θα ενισχύσει ουσιαστικά το έργο του Σοφία για τα Παιδιά. Η κάθε εταιρεία, αφού έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή, θα αποκτήσει τον δικό της ιπποπόταμομέσω κλήρωσης σεεκδήλωση που θα γίνει στις 27 Ιουνίου στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και της κας Αναστασιάδη.

Μέχριτώρα, οιεταιρείεςπουαπαρτίζουντηνομάδατων«Hippoστηρικτών»είναι οι εξής: AmericanMedicalCenter, AstroBank, BankofCyprus, CDBBank, CNPAsfalistikiκαιCNPCyprialife, CTCGroup, IacovouBrothers (Construction) LTDκαιCharilaosApostolides&PlcLTD, Ioannides&DemetriouLLCκαιNobelTrust, LogicomGroup, LouisPlc, MarathonTrading, MTN, PariMatch, Petrolina, PhanosN. EpiphaniouLTD, TheCyprusPhassouriPlantationsCompanyLTD, RemedicaLTD, U.M.A. MarineAgenciesLTD, VasilikoCementWorksPublicCompanyLTD, Wargaming.net.

Οι ιπποπόταμοι όμως δεν σταματάνε εκεί. Θα συνεχίσουν τη διαδρομή τους για να γνωριστούν από κοντά και μετο κοινό της Κύπρου. 2 -12 Ιουλίου θα εκτίθενται στο TheMallofCyprus και 13-29 Ιουλίου θα φιλοξενηθούν από την HermesAirports στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Το κοινό θα μπορεί να προσφέρει με τη σειρά του στα παιδιά, μέσα από διάφορες ενέργειεςόπως βγάζοντας selfie με τους ιπποπόταμους για τη συγκέντρωση επιπλέον χρηματικού ποσού αλλά και αγοράζοντας συλλεκτικάt-shirts που δημιούργησαννέοι σχεδιαστές με θέμα τους ιπποπόταμους.

Το Σοφία για τα Παιδιά πρωτοστατεί και πάλι με έναν πολύ ευαίσθητο αλλά και πρωτότυπο τρόπο για τη στήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη. Και αυτή τη φορά δεν είναι μόνο του, καθώς εκτός από την εταιρεία PartnersY&R, βρίσκονται δίπλα του το TheMallofCyprus, η HermesAirports,η ColumbiaWorld-WideMoversLTD, τοOcchioGroup, ο ΚemanesPrintShopκαι φυσικά οι 20 hippoστηρίκτριες εταιρείες της Κύπρου μαζί με το κοινό που αναμένεται να αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή.

Let’sHippoTogether για να παιδιά που μας χρειάζονται δίπλα τους.


Tags: Σοφία για τα παιδιά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)