ΟΜΟΡΦΙΑ

Εσείς το γνωρίζατε ότι υπάρχει μια κρέμα που προστατεύει και τις θάλασσες;


  • H Blue Heart Limited-Edition Crème de La Mer

    H Blue Heart Limited-Edition Crème de La Mer

Για την εταιρία καλλυντικών La Mer η θάλασσα αποτελεί τη μόνιμη έμπνευση. Εδώ και μια δεκαετία, η La Mer έχει αφοσιωθεί στην ενίσχυση του οικολογικού συστήματος των ωκεανών μέσω χορηγιών, πρωτοβουλιών ενημέρωσης και προγραμμάτων προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Με σκοπό να τιμήσουν και να προστατεύσουν τη σύνδεση με τις πολύτιμες θάλασσες της γης, το brand ίδρυσε το La Mer Blue Heart Oceans Fund, για την υποστήριξη και διαφύλαξη του οικολογικού συστήματος των ωκεανών για τις επερχόμενες γενιές. Φέτος, το Ίδρυμα υποστηρίζει προγράμματα προστασίας στις Αζόρες, τη Γρανάδα και τη Θάλασσα της Ανατολικής Κίνας, μέσω πρωτοβουλιών προστασίας κι έρευνας, ελπίζοντας να εξασφαλίσει ένα  μέλλον ευημερίας για τις θάλασσες.

 Κάθε χρόνο η  La Mer εστιάζει στις παραλίες και τις ακτές, με σκοπό να εμπνεύσει και άλλους να κάνουν το ίδιο. Προκειμένου να επηρεάσει σημαντικά τις τοπικές κοινωνίες, μέλη των ομάδων της  La Mer σε όλο τον κόσμο κάνουν καταδύσεις και συμβάλλουν στις προσπάθειες διατήρησης του θαλάσσιου περιβάλλοντος, από το καθάρισμα των παραλιών μέχρι την εμφύτευση κοραλλιών με τεχνητά μέσα. 

Η πορσελάνινη συσκευασία της Crème de la Mer μεταμορφώνεται και φέτος σε καμβά για το ετήσιο καλλιτεχνικό αφιέρωμα στον ωκεανό και την ατελείωτη έμπνευσή του. Θαλάσσιες βεντάλιες και κοράλλια στα ιριδίζοντα νερά  στολίζουν την φετινή Blue Heart Limited-Edition Crème de La Mer, την πολυτελή κρέμα που προσθέτει βαθιά, επουλωτική ενυδάτωση στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς. 

*Η αγορά της επετειακής Crème de la Mer δεν επηρεάζει την φιλανθρωπική δωρεά του προγράμματος Blue Heart


Tags: La Mer, κρέμα προσώπου, ομορφιά, Kim Kardashian, Kate Hudson

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)