ΑΣΤΡΑ

Τα αντίθετα ζώδια και η… μάχη ανάμεσά τους!


«Μα πώς μπορούν αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι μαζί; Διαφέρουν τόσο πολύ…»Και όμως, τα ετερώνυμα έλκονται και μπορούν μαζί να συνυπάρξουν σε μία σταθερή και μακρόχρονη σχέση, γιατί πολύ απλά μπορεί ο ένας να συμπληρώσει τον άλλον και η σχέση τους να δουλέψει εξελικτικά!

Στην αστρολογία, τα αντίθετα ζώδια, δηλαδή τα ζώδια που βρίσκονται διαμετρικά απέναντι το ένα από το άλλο, έχουν μεταξύ τους σημαντικές διαφορές… Όμως αυτή η «διαφορετικότητα»και η αντίθεση που υπάρχει μεταξύ τους, είναι και ο βασικός λόγος, για τον οποίο μοιράζονται μαζί έναν έντονο δεσμό. Στο ξεκίνημα της σχέσης δύο αντίθετων ζωδίων, η έλξη που δημιουργείται είναι δυνατή, στην συνέχεια το ζευγάρι αντιλαμβάνεται τις διαφορές του και έρχεται αντιμέτωπο με πολλές δυσκολίες, οι οποίες όταν ξεπεραστούν, η σχέση ολοκληρώνει και τα δύο μέλη!

Ποια είναι όμως τα αντίθετα ζώδια; Πώς μπορούν να ταιριάξουν δύο άνθρωποι που ανήκουν στα ακριβώς διαμετρικά απέναντι (αντίθετα) ζώδια; Ποιες είναι οι προοπτικές του δεσμού τους, ποια είναι τα ατού της σχέσης και τι πρέπει να προσέξουν για να διατηρηθεί η σχέση τους στο χρόνο; Δες στο αστρολογικό άρθρο που ακολουθεί…

Κριός

Ταύρος

Δίδυμος

Καρκίνος

Λέων

Παρθένος

Ζυγός

Σκορπιός

Τοξότης

Αιγόκερως

Υδροχόος

Ιχθείς

Πηγή myastro.gr


Tags: αντίθετα ζώδια, άστρα, ερωτική σχέση

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)