ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Τα φορέματα που θα φορέσεις τον Ιούνιο ακόμη κι’ αν βρέχει


Μπορεί να υποδεχτήκαμε τον Ιούνιο με τον καιρό να είναι ανατρεπτικός και όχι όπως θα περιμέναμε να είναι το πρώτο ΣΚ του Καλοκαιριού αλλά αυτό δεν μας πτοεί καθόλου. Μια αγαπημένη επιλογή για όλες εμάς είναι αναμφισβήτητα τα φορέματα. Είναι μια θηλυκή επιλογή, εύκολοφόρετη και χωρίς να χρειάζονται πολλά πολλά μπορούμε να έχουμε άψογο αποτέλεσμα. Εμείς βρήκαμε τις πιο hot τάσεις για αυτή την σεζόν στα φορέματα και την μοιραζόμαστε μαζί.

Μπορείτε να υιοθετήσετε τις συγκεκριμένες τάσεις ακόμη και αυτό το “κυκλοθυμικό” και βροχερό ΣΚ συνδυάζοντας το με ένα denim jacket ή blazer.

  • Kαρό φόρεμα: Το συγκεκριμένο print παραμένει και αυτή την σεζόν hot τάση για αυτό ήρθε η στιγμή να το φορέσετε. Συνδυάστε το με τα αγαπημένα σας sneakers.
  • Πουά φόρεμα: Επιλέξτε ένα πουά μακρύ φόρεμα δίνοντας μια ρετρό αισθητική στα σύνολα σας. Ένα κομμάτι που μπορείτε να φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ.
  • Μini floral φόρεμα: Το floral φόρεμα είναι μια επιλογή που αγαπάμε για πάρα πολλούς λόγους αφού μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα με όλα τα κομμάτια.
  • Λινό φόρεμα: Το λινό φόρεμα επιστρέφει δυναμικά στην γκαρνταρόμπα μας θυμίζοντας μας looks που βλέπουμε σε φωτογραφίες στο γραφικό Capri.

Tags: βροχή, ΣΚ, φορέματα, πουά, λινά φορέματα, floral, τι να φορέσεις, street style

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)