ΑΣΤΡΑ

Ζώδια και γάμος. Ποια επιλέγουμε και ποια μας ταιριάζουν;


Ζώδια γάμος: Με ποιους παντρεύονται συχνότερα και με ποιους χωρίζουν τα ζώδια; Πέρα από τις γενικές κατευθύνσεις του είδους «ποιο ζώδιο ταιριάζει με ποιο» και πέρα από τις συγκεκριμένες απαντήσεις, που μπορεί να δώσει η συναστρία δύο ατόμων, υπάρχει και η στατιστική! Να λοιπόν μια ενδιαφέρουσα έρευνα σε παντρεμένα και χωρισμένα ζευγάρια που έγινε στην Ολλανδία, βάσει του μήνα της γέννησης των δυο συντρόφων. Οι ερευνητές κατέγραψαν με ποιους έδειχναν μεγαλύτερη προτίμηση να παντρεύονται άντρες και γυναίκες, αλλά και ποιοι είχαν τα περισσότερα διαζύγια.

Η έρευνα αυτή είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα, που μάλιστα σε ορισμένα σημεία ξέφευγαν και από τις συνηθισμένες στατιστικές των γάμων και των χωρισμών. Σου τα παρουσιάζουμε εδώ ώστε να δεις κι εσύ, ανάλογα με τον μήνα των γενεθλίων σου, με ποια ζώδια θα είχες περισσότερες πιθανότητες να παντρευτείς αλλά και να χωρίσεις, πάντα με βάση τις προτιμήσεις όσων συμμετείχαν στην έρευνα. Όμως, ακόμα κι αν τα αποτελέσματα δεν σε ικανοποιούν, κανένα πρόβλημα. Άλλο η δική σου αγάπη στην αληθινή ζωή, και άλλο το τι προτιμούν να κάνουν οι άνθρωποι σύμφωνα με τις στατιστικές των γάμων… και μετά το μετανιώνουν, όπως μας δείχνουν και τα ποσοστά των διαζυγίων.
Κι έπειτα μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και οι απόψεις της αστρολογίας για το ποια ζώδια γίνονται οι πιο ταιριαστοί ερωτικοί σύντροφοι στο γάμο. Ας τα έχουμε υπόψη, μπας και γλιτώσουμε από κανέναν χωρισμό…

Κριός

Ταύρος

Δίδυμος

Καρκίνος

Λέων

Παρθένος

Ζυγός

Σκορπιός

Τοξότης

Αιγόκερως

Υδροχόος

Ιχθείς

Πηγή myastro.gr


Tags: ζώδια, άστρα, χρήμα, λεφτά, τύχη, ζευγάρι, πρόβλεψη, σχέσεις, αγάπη, love

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)