ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Aίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας στο επίκεντρο ενέργειας των ΑΛΦΑΜΕΓΑ και της Γαλακτοβιομηχανίας Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ


Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ, γνωστή για τις σειρές γαλακτοκομικών προϊόντων ΑΛΑΜΠΡΑ και «Η ΓΙΑΓΙΑ», ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για καλό σκοπό. Έχοντας υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας και αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τρίτη ηλικία, στηρίζουν το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Άγιος Νεκτάριος».          

Σε διάσκεψη τύπου που διεξήχθη την Τετάρτη 28 Μαρτίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Γιαγιάς, οι δύο εταιρείες ενημέρωσαν για τη δράση που έχουν προγραμματίσει στα πλαίσια της εκστρατείας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «η γιαγιά μας η καλή», προτρέποντας το κοινό να ανταποκριθεί και να βοηθήσει στην ενίσχυση του έργου του ιδρύματος. Η δραστηριότητα του ιδρύματος περιλαμβάνει τη λειτουργία στέγης ηλικιωμένων γυναικών, αλλά και οικονομική και πνευματική στήριξη σε άπορες οικογένειες, νέους και παιδιά.

Συγκεκριμένα, από 26/03 μέχρι 11/04 με κάθε αγορά γιαουρτιού σειράς προϊόντων «Η ΓΙΑΓΙΑ» από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, οι καταναλωτές θα συνεισφέρουν στον «Άγιο Νεκτάριο» €0,10, ενώ για κάθε κιλό χαλλουμιού ή αναρής της ίδιας σειράς θα προσφέρονται €0,50.

Η Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Ελίνα Θεοδότου, αναφέρθηκε στη σημασία ύπαρξης τέτοιων ιδρυμάτων, όπου μπορούν οι ηλικιωμένοι να έχουν την εξειδικευμένη φροντίδα που χρειάζονται. «Η τρίτη ηλικία είναι μια ευάλωτη κοινωνική ομάδα που έχει ανάγκη από ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη. Συνδράμοντας στο έργο του Αγίου Νεκταρίου δηλώνουμε, μαζί με τους καταναλωτές, έμπρακτα την υποστήριξή μας σε γιαγιάδες μεγάλης ηλικίας που διαμένουν στη στέγη του ιδρύματος και αγωνίζονται καθημερινά με το δικό τους τρόπο».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Γαλακτοβιομηχανίας Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ Μιχάλης Πέτρου συμφώνησε με την κ. Θεοδότου και απευθυνόμενος προς το κοινό πρόσθεσε:  «Σας ζητάμε να στηρίξετε και εσείς, μαζί μας, την προσπάθεια αυτή, ώστε όλοι να συμβάλουμε ενεργά στην κοινωνική ευημερία που αξίζει να έχουν οι γιαγιάδες του τόπου μας, προβάλλοντας και μεταδίδοντας τα μηνύματα της νέας μας εκστρατείας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η γιαγιά μας η καλή».

Τέλος, εκ μέρους του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Άγιος Νεκτάριος», ο κ. Χαράλαμπος Πελετιέ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαρίστησε τις δύο εταιρείες και δήλωσε την ικανοποίησή του για τη συγκεκριμένη ενέργεια τονίζοντας: «Αυτές οι δράσεις θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα, καθώς η τρίτη ηλικία βρίσκεται στο περιθώριο και η ευαισθητοποίηση όλων μας γύρω από τα ζητήματά που αντιμετωπίζουν είναι απαραίτητη».