ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Cobalt Air εγκαινιάζει πτήσεις Λάρνακα - Heathrow


Η Cobalt Air, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Κύπρου, εγκαινίασε σήμερα ένα νέο καθημερινό δρομολόγιο μεταξύ Heathrow και Λάρνακας, αποκαθιστώντας μια σημαντική υπηρεσία που προσφέρθηκε για τελευταία φορά το 2015 από τις πρώην Κυπριακές Αερογραμμές. Μια νέα, ενισχυμένη business class παρέχει dine on demand, το ξεκίνημα της οποίας συμπίπτει με την έναρξη του δρομολογίου, κάτι που προσθέτει στην όλο και πιο δημοφιλή εμπειρία που ήδη προσφέρεται στο economy class. Ένας περιορισμένος αριθμός θέσεων είναι ακόμα διαθέσιμος σε προσφορά για την περίοδο του Πάσχα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.cobalt.aero, το ταξιδιωτικό σας πρακτορείο ή τηλεφωνήστε στο 0330 808 0430.

Με την προσθήκη του Χήθροου στις 27 Μαρτίου, η Cobalt Air που ήδη επεκτείνεται, επιτυγχάνει και ένα χάτρικ Λονδρέζικων αεροδρομίων, αφού ήδη βρίσκτεαι εγκατεστημένο στο Στάντστεντ και το Γκάτουικ, καθώς και στο Μάντσεστερ στο βορειοδυτικό τμήμα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι αναχωρήσεις προς Λάρνακα από Heathrow προσφέρουν επίσης βολικές συνδέσεις με την υπηρεσία Abu Dhabi-ΗΑΕ της Cobalt, τις Δευτέρες, Τετάρτες και τα Σάββατα.

Ο Andrew Madar, o CEO της Cobalt Air είπε:

"H Cobalt είναι ήδη η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, προσφέροντας πτήσεις από το νησί προς περισσότερους από 20 προορισμούς. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε περαιτέρω το δίκτυό μας με καθημερινό δρομολόγιο μεταξύ Heathrow και Λάρνακας. Στην Cobalt, προσφέρουμε οικονομικές επιλογές και καλή εξυπηρέτηση στο Economy class, καθώς και μεγάλα προσαρμοσμένα καθίσματα μαζί με dine-on-demand γεύματα στο Business class.”

Ο Simon Eastburn, Διευθυντής Ανάπτυξης Αεροπορικών Επιχειρήσεων στο Heathrow είπε,

"Με χαρά καλωσορίζουμε την Cobalt Air στο Heathrow. Αυτή η καθημερινή υπηρεσία δίνει στους επιβάτες περισσότερες επιλογές και καλύτερες ευκαιρίες για να πετάξουν σε αυτόν τον δημοφιλή, κοντινό προορισμό διακοπών. Ευχόμαστε οι επιβάτες να απολαύσουν τις φανταστικές επιλογές στο φαγητού και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε στον τερματικό σταθμό Terminal 3."

Η Cobalt πετάει με αεροσκάφος Airbus A320 από Λονδίνο προς Λάρνακα με 12 θέσεις Business και 144 Economy. Το νέο προϊόν της κατηγορίας Business είναι μια διαμόρφωση δύο-επί-δύο με 40" κλίση ενώ στο Economy υπάρχει μια γενναιόδωρη κλίση των 30".

Προγραμματισμένες ούτως ώστε να απευθύνονται σε επιβάτες που ταξιδεύουν τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για σκοπούς αναψυχής, οι πτήσεις αναχωρούν από το Terminal 3 του Heathrow στις 17:20 και φτάνουν στη Λάρνακα στις 23:50. Στο ταξίδι επιστροφής, οι πτήσεις αναχωρούν από Λάρνακα στις 12:45 το μεσημέρι και φτάνουν στο Λονδίνο, Heathrow T3 στις 15:45.

Η Cobalt Air έγινε πρόσφατα (7 Δεκεμβρίου 2017) μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Μεταφορών (IATA). Η IATA είναι ένας επαγγελματικός σύλλογος με μαζική φωνή 280 αεροπορικών εταιρειών παγκοσμίως σε περισσότερες από 119 χώρες. Η Cobalt Air είναι επίσης πλήρως πιστοποιημένη από τη IOSA.

Η εταιρία αναγνωρίστηκε ως Best Start-up airline of the Year in the world 2017 από την CAPA, Centre for Aviation.

Η Cobalt Air εξυπηρετεί σήμερα 21 προορισμούς και 12 χώρες από το σπίτι της στην Κύπρο.

 

Προορισμοί της Cobalt

Cyprus:                     Larnaca, Paphos

Germany:                 Dusseldorf, Frankfurt                                                              

Greece:                     Athens, Thessaloniki, Heraklion, Chania and Mykonos

Ireland:                     Dublin

United Kingdom:  London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, Manchester

Switzerland:            Zurich & Geneva

Denmark:                 Copenhagen

France:                      Paris CDG

Spain:                        Madrid

Russia:                      Moscow

Israel:                        Tel Aviv

Lebanon:                   Beirut

UAE:                           Abu Dhabi