ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Αυτό το κομμάτι είναι sexy και ιδανικό για τις βραδινές σου εμφανίσεις

Μαρίνα Χαραλάμπους


Η μόδα όπως όλες ξέρουμε αλλάζει από σεζόν σε σεζόν και εμείς υιοθετούμε τις τάσεις που μας ταιριάζουν. Όσο αφορά τις βραδινές εμφανίσεις κάποιες τάσεις παραμένουν σταθερές και βασικά κομμάτια δύσκολα χάνουν την θέση τους στην γκαρνταρόμπα μας.

Αυτή την σεζόν έρχεται ένα κομμάτι που μπορούμε να φορέσουμε στις βραδινές μας εμφανίσει και είναι αναμφισβήτητα από τις πιο σέξι τάσεις. Το είχαμε καταλάβει όταν είδαμε τα κορίτσια της μόδας να φοράνε το συγκριμένο τοπ, ο λόγος για το lingerie-see through τοπ που μπορείς να φορέσεις με το αγαπημένο σου jean αναβαθμίζοντας το σύνολο σου.

Αν θεωρείς πως είναι μια τάση που θα νιώθεις άβολα ή εκτεθειμένη τότε υπάρχουν πολλοί τρόποι να το φορέσεις και για η αλήθεια είναι πως αυτό μας το έδειξαν οι Kardashians. Μπορείς να το συνδιάσεις με ένα μακρύ blue jeans όπως επιλέγει η Khloe Kardashian. Από την άλλη συνδυάσετε το με την αγαπημένη σου φόρμα για ένα athleisure look, αγαπημένη επιλογή της Kim Kardashian. H Κοurtney Kardashian από την άλλη το συνδυάζει με blazer.


Tags: sexy τάση, lingerie top, φοράμε, τάσεις, jean, άνοιξη, Kardashians

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)