ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Γιατί δεν θα φορούσαμε ποτέ αυτά τα παπούτσια...

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Τελικά η φαντασία στη μόδα δεν έχει όρια και το αποδεικνύουν οι Dsquared2 με ένα ζευγάρι πέδιλα.

    Τελικά η φαντασία στη μόδα δεν έχει όρια και το αποδεικνύουν οι Dsquared2 με ένα ζευγάρι πέδιλα.

Δεν ξέρουμε πόσο φαν είστε των Dean και Dan, αλλά θα σας ''στεναχωρήσουμε'' λίγο. Η νέα συλλογή των κατά τα άλλα αγαπημένων Dsquared2 για την Άνοιξη 2018 κυκλοφόρησε και ομολογούμε πως ένα ''παράξενο'' κομμάτι που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στην πασαρέλα δεν μας άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μιλάμε φυσικά για τα πέδιλα ''Gothika'' που έκαναν το ντεπούτο τους στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου και αυτό το μήνα το σχεδιαστικό δίδυμο ανακοίνωσε και επίσημα την κυκλοφορία τους. Το συγκεκριμένο σχέδιο που αποτελεί ένα πάντρεμα του καλοκαιρινού flip flop -ναι αυτού που φοράμε στην παραλία- και του κλασσικού πέδιλου με καουμπόϊκα στοιχεία, συγκέντρωσε 27,000 likes και 1,000 σχόλια όταν αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του οίκου στο Instagram, αριθμός που ξεπέρασε κατά πολύ μεγαλύτερος από τα συνήθη στοιχεία του λογαριασμού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι κοστίζει $1,485, και αποτελεί απόδειξη ότι η μόδα εξακολουθεί να μας εκπλήσσει αφού όπως φαίνεται η φαντασία των σχεδιαστών να μην έχει όρια. Και παρόλο που εμείς δεν θα δίναμε ούτε 1 ευρώ για να τα αποκτήσουμε, είμαστε σίγουρες ότι πολλές pop stars θα φωτογραφηθούν με αυτά... 


Tags: Dsquared2, πέδιλα, Άνοιξη 2018

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)