ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Στο Παρίσι θα δεις όλες τις μεγάλες τάσεις...

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Οι υπό το μηδέν θερμοκρασίες δεν πτόησαν καθόλου της διάσημες κυρίες της μόδας που επιστράτευσαν την τέχνη του layering για να την αντιμετωπίσουν.

    Οι υπό το μηδέν θερμοκρασίες δεν πτόησαν καθόλου της διάσημες κυρίες της μόδας που επιστράτευσαν την τέχνη του layering για να την αντιμετωπίσουν.

Μια μεγάλη έκπληξη μας επεφύλασσε ο τελευταίος σταθμός μας στις εβδομάδες μόδας. Εκεί που δεν το περιμέναμε, τα σύνολα στην street μόδα στο Παρίσι ήταν ένα υπέροχο συνονθύλευμα από όλες τις τάσεις που συναντήσαμε αυτόν τον μήνα και η Πόλη του Φωτός πέταξε από πάνω της κάθε ''συντηρητική'' συμπεριφορά για να τις υιοθετήσει.

Παρά τις υπό το μηδέν θερμοκρασίες οι σταρ του στυλ επιστράτευσαν την τέχνη του layering και δημιούργησαν φανταστικά looks όπου το μωβ, το χρώμα του 2018 σύμφωνα με την Pantone, και το καρό συνδυάζονταν υπέροχα και παντρεύονταν μαζί με τα hot κομμάτια της σεζόν, όπως τα ''άσχημα'' Arclight sneakers του οίκου Louis Vuitton και την διάφανη πλαστική shopping bag του οίκου Celine.

Η Gilda Ambrosio, η Linda Tol, η Tiffany Hsu ήταν ανάμεσα στα κορίτσια προσγειώθηκαν στην πρωτεύουσα της μόδας και την έκαναν να μοιάζει πιο εξτραβαγκάντ από το Λονδίνο και πιο ''πλούσια'' από το Μιλάνο...


Tags: εβδομάδα μόδας, Παρίσι, looks, street fashion

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)