ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

του Νικόλα Φωτίου

Λουκία Πρωτοπαπά: ''Έχω δεχθεί πισώπλατες μαχαιριές''


Όμορφη, συνειδητοποιημένη, εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος και πετυχημένη σε όλα τα επίπεδα.

Η ηθοποιός μάς ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για την επιτυχία, τη ζωή με τις δύο κόρες της, τον έρωτα, αλλά και τις πισώπλατες μαχαιριές.

Σε ποια φάση σε βρίσκουμε;

Βρίσκομαι σε μία αρκετά καλή φάση. Συνειδητοποιημένη θα έλεγα. Όλα ρέουν καλώς, είμαι ήρεμη, έχω τις δουλειές μου, την οικογένειά μου και γενικά είμαι καλά.

Πάντως, το «La Pasta Pomilωri» σκίζει. Περίμενες τόσο μεγάλα νούμερα τηλεθέασης;

Περίμενα να πάει πολύ καλά ξέροντας το σενάριο, την παραγωγή και τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί με κέφι και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν. Πάντα όταν αρχίζει μία δουλειά όλοι έχουμε ένστικτο για το πώς θα πάει, κακά τα ψέματα, και το ένστικτό μου από την πρώτη στιγμή ήταν πάρα πολύ θετικό. Αυτό ήταν ένα καλό σημάδι για μένα ότι η σειρά θα πάει καλά!

Έχεις δεχτεί πισώπλατες μαχαιριές στον εργασιακό σου χώρο;

Ναι, έχω δεχτεί αρκετές πισώπλατες μαχαιριές. Να σου πω, παλιά με πλήγωναν, αλλά πλέον από ένα σημείο και μετά απλά προχωρώ, δεν αφήνω τίποτα να με σταματήσει. Από την στιγμή που κάποιος δεν μπορεί να σταθεί απέναντί μου και να μου πει ξεκάθαρα αυτό που έχει να μου πει, τότε απλά δεν με αφορά.

Ποια ήταν η χειρότερη επαγγελματική εμπειρία σου σε τηλεόραση ή θέατρο;

Ήταν μία παραγωγή στην οποία είχα περάσει χάλια. Ήταν από τις ελάχιστες φορές που θυμάμαι τον εαυτό μου να μη θέλω να πάω. Κι αυτό για μένα ήταν τραγικό γιατί όχι μόνο αγαπώ τη δουλειά μου, αλλά την λατρεύω. Ένιωθα τόσο δυστυχισμένη στη συγκεκριμένη παραγωγή και δεν περνούσα καθόλου καλά.

Διαβάστε περισσότερα στο Beautiful People που κυκλοφορεί. 


Tags: Λουκία Πρωτοπαπά, πισώπλατες μαχαιριές

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)