ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτά τα 3 trendy looks

Μαρίνα Χαραλάμπους


 • Επέλεξε να φορέσεις το all time classic jeans σου, συνδυασμένο με άσπρο t-shirt και κόκκινο βινύλ παλτό για ένα ξεχωριστό σύνολο.

  Επέλεξε να φορέσεις το all time classic jeans σου, συνδυασμένο με άσπρο t-shirt και κόκκινο βινύλ παλτό για ένα ξεχωριστό σύνολο.

 • Πόνταρε στο χρώμα της σεζόν που είναι το violet, σε μια παλ απόχρωση

  Πόνταρε στο χρώμα της σεζόν που είναι το violet, σε μια παλ απόχρωση

 • Συνδύασε το γκρι καρό σακάκι σου με ένα καλοκαιρινό φόρεμα και ένα turtle neck

  Συνδύασε το γκρι καρό σακάκι σου με ένα καλοκαιρινό φόρεμα και ένα turtle neck

Είναι κάποιες μέρες που δεν έχεις έμπνευση, δεν ξέρεις τι να φορέσεις, δεν ξέρεις σε τι mood είσαι. Για αυτή ακριβώς την στιγμή είμαστε εδώ αφού μπορούμε να σου δώσουμε έμπνευση για 3 looks που πρέπει να δοκιμάσεις. Τρία looks με τις πιο hot τάσεις της σεζόν, που μπορούν να σου φτιάξουν την διάθεση αλλά να είσαι και η πιο στιλάτη.

 • Επέλεξε να φορέσεις το all time classic jeans σου, συνδυασμένο με άσπρο t-shirt και κόκκινο βινύλ παλτό για ένα ξεχωριστό σύνολο.
 • Πόνταρε στο χρώμα της σεζόν που είναι το violet, σε μια παλ απόχρωση δημιουργώντας ένα μίνιμαλ αλλά πολύ εντυπωσιακό σύνολο
 • Συνδύασε το γκρι καρό σακάκι σου με ένα καλοκαιρινό φόρεμα και ένα turtle neck για να δημιουργήσεις ένα σύνολο που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Ο συνδυασμός χειμερινών κομματιών μαζί με καλοκαιρινά είναι πάντα ιδιαίτερος.

Tags: looks, trendy

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)