ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το δεύτερο τεύχος του «αλφαγεύση» αφιερωμένο στον Άγιο Βαλεντίνο


Κυκλοφόρησε το δεύτερο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού «αλφαγεύση» των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με τίτλο «Valentines». Πιστές στις αρχές τους και πάντοτε δίπλα στον καταναλωτή, οι Υπεραγορές συνεχίζουν να εκδίδουν το διαδραστικό περιοδικό γαστρονομίας σε ψηφιακή μορφή.

Το «Valentines» εξυμνεί τον έρωτα και προτείνει γεύσεις που ταιριάζουν με την περίσταση. Οστρακοειδή, ψάρια, βοδινό, φρούτα κ.ά. πρωταγωνιστούν και υπόσχονται να χαρίσουν στιγμές απόλαυσης και νοστιμιάς στο πιο ερωτικό δείπνο του χρόνου. Σ’ αυτό το τεύχος θα βρείτε υλικά, πλούσια σε θρεπτικές ουσίες, αλλά και συνταγές με παιχνιδιάρικη διάθεση και φαντασία, που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τη μοναδική αυτή βραδιά όπως της αξίζει.

Σχετικά με το δεύτερο τεύχος του «αλφαγεύση», ο Διευθυντής Μάρκετινγκ των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Γιώργος Θεοδότου δήλωσε ότι περιλαμβάνει ιδέες ιδανικές για την προετοιμασία ενός ονειρεμένου ρομαντικού δείπνου. Επιπλέον, πρόσθεσε: «Στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ εξακολουθούμε να δίνουμε έμφαση στην ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας και να είμαστε κοντά σας με νέες προτάσεις, ανάλογα με τις συνθήκες και την εποχή».

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο «Valentine’s» δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Υπεραγορών www.alphamega.com.cy/alphagefsi και να περιηγηθείτε στις διαδραστικές σελίδες του περιοδικού