ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Hello Glasses: new shapes, new styles, new you!


  • Ακόμα μια σεζόν βρίσκει τo κατάστημα,  Hello Glasses,  ανανεωμένο, με καινούργιες συλλογές και upcoming ψαγμένα brands.

    Ακόμα μια σεζόν βρίσκει τo κατάστημα, Hello Glasses, ανανεωμένο, με καινούργιες συλλογές και upcoming ψαγμένα brands.

Ακόμα μια σεζόν βρίσκει τo κατάστημα, Hello Glasses, ανανεωμένο, με καινούργιες συλλογές και upcoming ψαγμένα brands.

Με ένα μοναδικό τρόπο, τα γυαλιά μας, τόσο τα οπτικά όσο και του ηλίου, μετατρέπουν τη διάθεση και το στυλ μας, αναδεικνύοντας την προσωπικότητα μας με κάθε μας επιλογή, και κάνοντας μας να νιώθουμε ακόμα πιο όμορφα με τον εαυτό μας!

Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος του Hello Glasses που ανακαλύπτει διαρκώς όλα τα νέα trends από τη διεθνή αγορά και προσφέρει ακόμα και στον πιο απαιτητικό πελάτη ό,τι πιο σύγχρονο, ποιοτικό και ξεχωριστό, όσο και αυτός.

Όποιο κι αν είναι το στυλ σας, στο κατάστημα Hello Glasses θα βρείτε κλασικά αλλά και πρωτοποριακά μοντέρνα σχέδια στην υψηλότερη ποιότητα, και σε μοναδικές τιμές που θα πείτε «hello»!Ελάτε και δείτε από κοντά τις νέες συλλογές από γνωστά αλλά και upcoming brands όπως: Oliver People, Smoke X Mirrors, Paul Smith, Alain Mikli, Sheriff & Cherry, Vasuma, Dolce&Gabbana, Persol,Rayban, Finlay & Co.

Ακολουθήστε τα γυαλιά του Hello Glasses στο καταπληκτικό και προσεγμένο Instagram account τους, https://www.instagram.com/hello_glasses_cy/.

Μην αντισταθείτε επικοινωνήστε με το έμπειρο προσωπικό τους, θα σας μεταμορφώσουν, θα σας ανεβάσουν και θα σας πείσουν ότι «αξίζει να εμπνέεσαι από τα γυαλιά σου!!»


Τηλέφωνο: 22 – 254617
Διεύθυνση: Βασιλίσσης Φρειδερίκης 21, πάροδος Θεμιστοκλή Δέρβη
(Μετά τα φώτα του Wagamama Αριστερά)
Facebook: https://www.facebook.com/HelloGlassesCy/


Tags: κατάστημα, Hello Glasses, συλλογές , brands

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)