ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σάββας Πούμπουρας: «Η γυναίκα μου είναι αυστηρός κριτής»

Κωνσταντίνος Αρτσίτας


  • Ο Σάββας Πούμπουρας σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη!

    Ο Σάββας Πούμπουρας σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη!

Ο Σάββας Πούμπουρας, γνωστός για τον αυθορμητισμό του, μιλά στις Τηλεώρες για τους στόχους του τη νέα χρονιά, τις περιπέτειες που έχει ζήσει στο «Χωρίς Αποσκευές», αλλά και τι άλλο θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση.


Τι γεύση σού άφησε το 2017;
Δεν έχω κανένα παράπονο από τη χρονιά που μόλις έφυγε! Πέρασα υπέροχα, γιατί ήταν μία δημιουργική χρονιά σε πολλά επίπεδα.

Τι στόχους έχεις για το 2018;
Οι στόχοι είναι καθημερινοί. Το 2018 μόλις ξεκίνησε. Στοχεύω στην κάθε μέρα που έρχεται και, μόλις περάσει, κάνω το ίδιο για την επόμενη. Θέλω να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, σύζυγος, φίλος, επαγγελματίας. Αυτοί είναι οι στόχοι μου. 

Συνεχίζεις την εκπομπή «Χωρίς αποσκευές» στο ΡΙΚ με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν.
Ναι, συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά και δόξα τω Θεώ πάμε πολύ καλά και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα να παρουσιάσω μια εκπομπή που είχε ήδη αγαπηθεί από τον κόσμο και να καταφέρω να την φέρω κοντά στον χαρακτήρα μου, ακολουθώντας φυσικά την ίδια φιλοσοφία.

Γιατί πιστεύεις έχει αγαπηθεί η εκπομπή από τον κόσμο;
Είναι μια εκπομπή που δείχνει, με τον καλύτερο τρόπο, όλα αυτά τα ωραία στοιχεία του τόπου μας: τα προϊόντα, τα τόσο ωραία και γραφικά χωριά, τους ανθρώπους που είναι πάντα φιλόξενοι, τις τέχνες με τις οποίες πολλοί από αυτούς ασχολούνται. Η Κύπρος είναι ευλογημένος τόπος και νομίζω και εγώ ο ίδιος μέσα από αυτή την εκπομπή έμαθα ακόμα πιο πολλά πράγματα και την αγάπησα ακόμα περισσότερο.

Είναι δύσκολο πρότζεκτ;
Όλες οι εκπομπές έχουν τη δυσκολία τους, για να είμαι ειλικρινής. Ωστόσο, όταν κάνεις κάτι που σου αρέσει και με καλούς συνεργάτες, οι όποιες δυσκολίες ξεπερνιούνται αμέσως.

Θυμάσαι μια ενδιαφέρουσα ιστορία από κάποιο χωριό, την οποία θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας;
Είναι πραγματικά τόσες πολλές οι ιστορίες που μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον... Όπως και τόσα άλλα πολλά... Ιστορίες για κρησφύγετα, άπειρες εκδοχές ονομασίας χωριών, δοκιμές παμπάλαιας κουμανταρίας, περίπατοι σε μαγικά μονοπάτια. Βέβαια, δεν θα ξεχάσω ποτέ τα ατελείωτα γέλια που έκανα με πολλούς κοινοτάρχες και χωριανούς!

Συνδυάζεις Ελλάδα και Κύπρο στην καθημερινότητά σου. Πώς είναι αυτή η εμπειρία;
Υπέροχη! Πάντα μου άρεσε να ταξιδεύω κι αυτός ήταν και ένας βασικός λόγος που δέχτηκα να παρουσιάσω αυτή την εκπομπή. Η ζωή στην Κύπρο μού αρέσει. Επίσης, μου αρέσουν πολύ οι εναλλαγές για αυτό και είπα το μεγάλο «ναι».

Στην Ελλάδα δεν σε βλέπουμε σε κάποια εκπομπή. Από δική σου επιλογή;
Στην αρχή της σεζόν είχα προτάσεις για εκπομπές, που είτε δεν μου ταίριαζαν, είτε δεν ήταν αυτό που είχα στο μυαλό μου. Επίσης, υπήρξαν και κάποια πρότζεκτ για τα οποία είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις, αλλά στην πορεία δεν μπήκαν σε διαδικασία παραγωγής. Πού ξέρεις, ίσως στο δεύτερο μέρος σεζόν και να με δείτε κάπου.

Ιδανικά τι θα ήθελες να κάνεις στην τηλεόραση; Έχεις κάτι στο μυαλό σου;
Έχω πολλά στο μυαλό μου. Κυρίως αφορούν στον τομέα της ψυχαγωγίας, γιατί αυτό, θεωρώ, είναι το δυνατό μου σημείο. Shows, τηλεπαιχνίδια, ταξιδιωτικές εκπομπές, καθώς και εκπομπές με μαγειρικό concept νομίζω ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία μου.

Πώς χρησιμοποιείς τα social media; Σε βλέπουμε πολύ ενεργό, πάντως…
Τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή όλων μας. Αποτελούν εργαλείο της δουλειάς μας. Πραγματοποιώ δικές μου μικρές παραγωγές, φωτογραφίζω μέρη που επισκέπτομαι ή στιγμές από την καθημερινότητά μου. Θέλω να καταφέρω να κάνω τον follower να αφήσει οτιδήποτε κάνει για δύο λεπτά και να χαμογελάσει. Ωστόσο, προσπαθώ να κρατάω μια ισορροπία στον χρόνο που αφιερώνω σε αυτά. Δεν μου αρέσει να είμαι πάνω από το κινητό όλη την ώρα. Επίσης, θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο στο πόσο εκθέτεις την προσωπική σου ζωή.

Έχεις δεχτεί παράξενα μηνύματα στα social media;
Έχω δεχτεί κάποια, για να είμαι ειλικρινής. Πολύ δύσκολα, όμως, θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω.

Η σύζυγός σου βλέπει τις εκπομπές σου;
Άμα δεν έβλεπε και εκείνη τις εκπομπές μου, καλύτερα να έφευγα σιγά - σιγά από την τηλεόραση (γέλια)! Η γυναίκα μου είναι η μεγαλύτερη φαν μου. Βλέπει πάντα τις εκπομπές και, φυσικά, ακούω τα σχόλιά της, είτε θετικά είτε αρνητικά, γιατί πρέπει να σου πω πως είναι πολύ αυστηρός κριτής.

Τι άλλο κάνεις αυτό το διάστημα;
Το μόνο σίγουρο είναι λίγα - έως πολλά- ταξίδια ακόμα...!

Τι ευχές έχεις να μας δώσεις για το 2018;
Να αγαπάτε αληθινά, να συγχωρείτε και να δίνετε ελαφρυντικά σε αυτούς που μπορεί να σας πλήγωσαν. Η χρονιά σας θα είναι σίγουρα καλύτερη!

πηγή: Τηλεώρες


Tags: Σάββας Πούμπουρας, συνέντευξη

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)