ΑΣΤΡΑ

Τα άστρα από 5 μέχρι 7 Ιανουαρίου 2018 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου


  • Ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία ευνοεί νέες δραστηριότητες

    Ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία ευνοεί νέες δραστηριότητες

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία ευνοεί νέες δραστηριότητες

Σκέψου, προετοιμάσου και δράσε! Αυτό είναι το σύνθημα που ακολουθούμε το τριήμερο αυτό, μια και οι μέρες προσφέρουν τη δυνατότητα για γενναίες δόσεις δράσης προς κάθε κατεύθυνση που εσύ θα επιλέξεις.

Ναι! Τώρα είναι η στιγμή για να κάνεις εκείνο τη βήμα που σχεδιάζεις εδώ και καιρό, και δεν είχες καταφέρει να ενεργοποιήσεις!

Γιατί το πλανητικό σκηνικό προσφέρει σχεδόν ιδανικές συνθήκες που θα βοηθήσουν το όνειρο σου!

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι σχεδόν πάντα μια καλή ένδειξη για ένα τυχερό γεγονός ή ακόμα και για την έναρξη μιας νέας δραστηριότητας.

Τις ημέρες αυτές, κάθε εγχείρημα ή δράση που σχετίζεται με νέα ανοίγματα που αφορούν οικονομικά τρίτων μπορεί, αν έχει μελετηθεί και οργανωθεί σωστά, να δώσει απροσδόκητα καλές εξελίξεις.

Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο, υπάρχει ένα κλίμα που έχει την τάση να σε ωθεί στην κατανάλωση, πολλές φορές χωρίς μέτρο, με πρώτη και καλύτερη τη διάθεση σου για ψώνια! Επίσης, για κάθε τι που σου δίνει τη δυνατότητα να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά, να βγεις έξω από τις συνηθισμένες σου δράσεις και να εκτονώσεις την εσωτερική σου ένταση, θα υπάρξουν τα ανάλογα κίνητρα για να το κάνεις.

Αυτές τις ημέρες, το “Εγώ” έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, γι αυτό και δεν είναι εύκολο να ακούσεις αυτά που σου λένε οι άλλοι. Θα προτιμήσεις το κίνητρο που βγαίνει μέσα από την καρδιά σου και σε οδηγεί.

Μπορεί επίσης να προκύψει και η κατάστρωση νέων σχεδίων που έχουν και έναν πιο μακροχρόνιο χαρακτήρα.

Κυρίως για τους Καρκίνους Σκορπιούς και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, ο κύκλος αυτός μπορεί να προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης στις υποθέσεις τους, αρκεί να έχουν τα μάτια ανοιχτά για να μπορέσουν να τις αντιληφθούν, μια και πολλές φορές δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά!

Παράλληλα, μια άλλη μια όψη λειτουργεί επιβοηθητικά στο όλο σκηνικό, και έρχεται να ενώσει πρόσωπα και καταστάσεις που για κάποιο λόγο πρέπει να συναντηθούν!

Ο Ερμής σε τρίγωνο με Ουρανό δρα επιβοηθητικά

Ο Ερμής σε τρίγωνο με Ουρανό, που επίσης κορυφώνεται την Κυριακή, είναι μια άκρως επιβοηθητική όψη που θα ενισχύσει το κλίμα των εξελίξεων μ’ εκείνον τον μαγικό τρόπο που συμβαίνει όταν οι... πλανήτες αναλαμβάνουν δράση! Γιατί τελικά ότι είναι να συμβεί θα γίνει, ακόμα και αν είναι κάτι που δεν είχε καν περάσει από το μυαλό σου.

Και μπορεί τώρα να ανοίγει ο κύκλος των συμπτώσεων, και να μας οδηγεί εκεί ακριβώς που πρέπει να βρεθούμε! Μπορεί να “πέσεις” πάνω σε έναν φίλο που έχεις να δεις εδώ και καιρό, να λάβεις ένα απρόσμενο μήνυμα από έναν πρώην ή μια πρώην ή να βρεθείς “τυχαία” μπροστά του!

Τέτοιες εκπλήξεις επιφυλάσσει το Σαββατοκύριακο αυτό ή ακόμα και εξελίξεις που μπορεί να σχετίζονται και με ένα παρελθοντικό σχέδιο που πιθανό να το δεις να αναζωπυρώνεται από εκεί που δεν το περιμένεις.

Τώρα μπορεί να βρεθούν λύσεις σε προβλήματα που σε τυραννούν εδώ και καιρό και δεν ήξερες πως θα τα ξεπεράσεις. Γιατί, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, λειτουργεί σαν από μηχανής Θεός και μπορεί – ναι μπορεί - να σου προσφέρει λύσεις που δεν είχες καν φανταστεί.

Κυρίως αν ανήκεις στους Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αφέσου στην ευεργετική ενέργεια αυτών των δύο πλανητών, που μπορεί να προετοιμάζουν διαφόρων ειδών ευχάριστες εκπλήξεις για εσένα... Γιατί να θυμάσαι... Τα πάντα είναι πιθανά, αρκεί να το πιστέψεις!

 

ΠΗΓΗ: myastro.gr


Tags: ζώδια, άστρα, προβλέψεις

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)