ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Πείτε τέλος στο τοπικό πάχος

Σταύρη Φράγκου


  • Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί τι ακριβώς είναι η Intelligent Laser non-Invasive Lipolysis και θα μας βοηθήσει να μειώσουμε το τοπικό πάχος από 6 μέχρι 20 εκατοστά σε μόνο ένα μήνα.

    Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί τι ακριβώς είναι η Intelligent Laser non-Invasive Lipolysis και θα μας βοηθήσει να μειώσουμε το τοπικό πάχος από 6 μέχρι 20 εκατοστά σε μόνο ένα μήνα.

Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί τι ακριβώς είναι η Intelligent Laser non-Invasive Lipolysis και θα μας βοηθήσει να μειώσουμε το τοπικό πάχος από 6 μέχρι 20 εκατοστά σε μόνο ένα μήνα.

Η καινοτόμος ιατρική μέθοδος που αλλάζει το σώμα σας
Το i-laserlipolysis αποδίδει χαμηλά επίπεδα ενέργειας laser στην περιοχή με τοπικό λίπος δημιουργώντας ένα χημικό σήμα στα λιπώδη κύτταρα με αποτέλεσμα να τα συρρικνώνει. Διασπά τα αποθηκευμένα τριγλυκερίδια σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη, τα οποία περνούν μέσα από κανάλια των κυτταρικών μεμβρανών και μεταφέρονται σε ιστούς του σώματος για την παραγωγή ενέργειας. Έτσι λοιπόν, διεγείρει μια απολύτως φυσική διεργασία στο σώμα, χωρίς να επηρεάζει ή να τραυματίζει κανένα ιστό όπως δέρμα, αιμοφόρα αγγεία, περιφερικά νεύρα κλπ. Η θεραπεία αυτή έχει επίσημη έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων (FDA) για λιποαφαίρεση με αποτελέσματα που συγκρίνονται με λιποαναρρόφηση.

Πόσες θεραπείες χρειάζονται;

Συνίσταται μια σειρά 8 συνεδριών σε 4 εβδομάδες, δηλαδή 2 θεραπείες την εβδομάδα, με αποτέλεσμα μέσα σε ένα μήνα να επιτυγχάνεται μείωση μεταξύ 6-20 εκατοστών τοπικού λίπους, ανάλογα με την κάθε περίπτωση.

Σε πόσες περιοχές του σώματος μπορεί να εφαρμοστεί;
Μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε κάθε περιοχή του σώματος που υπάρχει συσσωρευμένο ανεπιθύμητο λίπος. Με την εφαρμογή των ειδικών κεφαλών του laser στοχεύουμε σε οποιαδήποτε περιοχή, μικρή ή μεγάλη, όπως οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά, τα χέρια, τα πόδια, το πρόσωπο αλλά και ο λαιμός (διπλοσάγωνο). Κι αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα έναντι της δίαιτας ή της άσκησης, οι οποίες μπορούν να μειώσουν το λίπος συνολικά από το σώμα αλλά δεν εστιάζουν στο τοπικό λίπος. Το i-laserlipolysis είναι αυτή τη στιγμή το μόνο σύστημα που διαθέτει 8 pads εφαρμογής και επιτρέπει την εφαρμογή σε 8 σημεία ταυτόχρονα με 64 κεφαλές laser.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της εφαρμογής i-laserlipolysis;
Τα αποτελέσματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο ανάλογα με τη σωματική διάπλαση και την ποιότητα λίπους. Κλινικές έρευνες έχουν καταδείξει την δραστικότητα του i-LaserLipolysis στην καταπολέμηση του τοπικού λίπους. Ανάλογα με την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, ο γιατρός διαμορφώνει εξειδικευμένο πρωτόκολλο ενέργειας και εφαρμογών για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, το οποία είναι εντυπωσιακά και ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Είναι ανώδυνη σαν θεραπεία;
Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη και ιδιαίτερα άνετη με μόνη αίσθηση μια ήπια θερμότητα. Το δυνατό σημείο του i-laserlipolysis σε σχέση με άλλες εφαρμογές λιποδιάλυσης είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις εποχές του χρόνου ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες και το μαύρισμα.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;
Όσο οι παράμετροι παραμένουν οι ίδιοι, τα αποτελέσματα είναι σταθερά έτσι δεν απαιτούνται θεραπείες συντήρησης με το i-laserlipolysis.


Tags: πλαστικός, ομορφιά, υγεία, γυναίκα, πάχος

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)