ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Trends από την δεκαετία του ’80 που έχουν επιστρέψει δυναμικά

Μαρίνα Χαραλάμπους


Φέτος είναι μια χρονιά που επιστρέφουν οι τάσεις του ’80 ίσως πιο δυναμικά και ενεργά από ποτέ. Τάσεις που φόρεσαν και ανέδειξαν τα αγαπημένα icons της εποχής και εμείς τα λατρεύουμε και τα βάζουμε σε πρωταρχικό ρόλο στην γκαρνταρόμπα μας.

  • Το γκρί καρό: Ποια από εμάς δεν έχει αγοράσει έστω και ένα κομμάτι με γκρι καρό. Είτε σε blazer, είτε σε παντελόνι ή παλτό είναι ένα κομμάτι που θα φορέσουμε για πολύ καιρό ακόμη.

  • Κόκκινο: Η Anna Wintour ανέδειξε το κόκκινο αφού από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της ήταν λάτρης του κόκκινου, φέτος είναι η χρονιά του.

  • Vinyl: Ποιος θα ξεχάσει την αγαπημένη Cindy Crawford που φορούσε vinyl jacket, και μας προδιέθετε πως θα είναι από τις πιο hot τάσεις της φετινής σεζόν.

  • Rainbow φόρεμα: Τα χρώματα του ουράνιου τόξου αυτή την φορά κυριαρχούν στο φόρεμα σου, και είναι από τις πιο fun και χαρούμενες τάσεις που έχουμε αδυναμία.

  • Βελούδο: Κι’ όμως η Madonna απογείωνε το βελούδο στην πιο chic εκδοχή του, κάτι που κάνουμε και εμείς αυτή την σεζόν αφού φαίνεται πως το all velvet everything δεν ακούγεται καθόλου υπερβολικό. 


Tags: τάσεις, '80, καρό, βινύλ, βελούδο κόκκινο

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)