CELEBS

Η Gigi, η EmRata, η Kendall και άλλα διάσημα μοντέλα στο γιορτινό ημερολόγιο του LOVE ανεβάζουν την θερμοκρασία

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και οι πιο σέξι γυναίκες του μόντελινγκ επιστρατεύονται για να μας οδηγήσουν μέχρι τα Χριστούγεννα με τα πιο ερωτικά video.

    Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και οι πιο σέξι γυναίκες του μόντελινγκ επιστρατεύονται για να μας οδηγήσουν μέχρι τα Χριστούγεννα με τα πιο ερωτικά video.

Ακόμα μια χρονιά φεύγει ακόμα ένα σέξι ημερολόγιο από το περιοδικό LOVE. Το Advent Calendar ξεκίνησε ήδη να μετρά αντίστροφα τις ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, επιστρατεύοντας διάσημα μοντέλα που πρωταγωνιστούν στα πιο ερωτικά βίντεο και γιορτάζουν με τον καλύτερο τρόπο την γυναικεία φύση.   

Gigi και Bella Hadid, Winnie Harlow, Kendall Jenner, Jourdan Dunn, Karlie Kloss, Ashley Graham, Emily Ratajkowski... για το 2017 το περιοδικό με το hashtag #staystrong στέκεται πιο έντονα από ποτέ στο πλευρό των γυναικών και τοποθετεί τα μοντέλα σε ένα αθλητικό πλαίσιο θέλοντας να τονίσει τον δυναμισμό, τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό που περικλείει η φύση μας.  

«Είναι γιορτινή, είναι διασκεδαστική και έχει όλα όσα αγαπάμε στις γυναίκες που απολαμβάνουν να είναι γυναίκες, βάσει των δικών τους κανόνων», σχολίασε η αρχισυντάκτρια του Love, Katie Grand, για την φετινή έκδοση, που για πρώτη φορά στην ιστορία της δεν θα ολοκληρωθεί την ημέρα των Χριστουγέννων, αλλά θα συνεχίσει μέχρι και τα μέσα του Ιανουαρίου.

Ακολουθούν συνολικό trailer του Love Advent Calendar 2017, δια χειρός Phil Poynter, που κήρυξε επισήμως την έναρξη και άλλα αγαπημένα βίντεο που ξεχωρίσαμε μέχρι σήμερα: 

Η Gigi Hadid...

H Kendall Jenner...

H Taylor Hill...


Tags: Love, video, Hadid, ημερολόγιο, σέξι, it models