ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση και κέρδισε ένα gift set Hermes Eau Des Merveilles


  • Το καλύτερο δώρο των γιορτών!

    Το καλύτερο δώρο των γιορτών!

Το must.com.cy σου δίνει την ευκαρία να αποκτήσεις το μαγευτικό set του οίκου Hermes, Eau Des Merveilles με μόνο ένα κλικ!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να να βαθμολογήσεις την κυρία που ξεχωρίζεις για το σύνολο και το στυλ της, και να μπεις σε διαγωνισμό για να κερδίσεις το δώρο του μήνα.

Καθημερινά στην κατηγορία ''ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ'' προστίθεται και μία stylish Κύπρια ή Ελληνίδα επώνυμη, την οποία μπορείς να βαθμολογήσεις πατώντας ανάλογα τα αστεράκια που βρίσκονται κάτω από το όνομά της. Για να μπορείς να το κάνεις θα πρέπει να εγγραφείς στο must.com.cy. Άμεσα το όνομά σου μπαίνει στον διαγωνισμό, που στο τέλος του μήνα θα αναδείξει αυτόν ή αυτήν που θα κερδίσει το μεγευτικό set Hermes, Eau Des Merveilles.

Το όνομα του νικητή ή της νικήτριας θα ανακοινωθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2017 μέσα από την ιστοσελίδα του must.

Πάτησε εδώ για να κάνεις εγγραφή και εδώ για να συνδεθείς με το must online, αν είσαι ήδη subscriber.

Hermes Eau Des Merveilles
Ένα άρωμα που συλλαμβάνει το πνεύμα του ξύλου, τη μνήμη των ωκεανών και το σπινθήρισμα ενός αστερισμού! Εμπλουτισμένο με θερμές και σκοτεινές σημειώσεις, με τη γλυκύτητα του κονιάκ να γίνεται αισθητή μέσα από λαμπερές σημειώσεις εσπεριδοειδών και τις σκοτεινές ξύλινες σημειώσεις να γίνονται εντονότερες, με την πλούσια αλμυρή θαλάσσια σημείωση, σε μια όμορφη αρμονία! Αναζωογονητικό, γλυκό και ελαφρύ-floral άρωμα με ένα λεπτό μίγμα διάφανου κεχριμπαριού, γλυκού καπνού και της αιχμηρής φρεσκάδας εσπεριδοειδών! Η καρδιά της σύνθεσης χαρακτηρίζεται από τις μαλακές και θερμές floral σημειώσεις με τις πράσινες συμφωνίες μιας κρύας, τραγανής απόχρωσης. Οι σημειώσεις βάσης είναι ενθυμίζουσες του θερμού δέρματος που χαϊδεύεται από τον ήλιο, όπου ένα πέπλο κεχριμπαριού αγγίζεται από τον υγρό ψίθυρο του υάκινθου. Αντίθετα από τα περισσότερα αρώματα, τα οποία παραδοσιακά αποκαλύπτουν ξύλινες και σημειώσεις ambery στη βάση τους, το Eau des Merveilles είναι αξιοπρόσεχτο! Περιέχοντας πλούσιες ξύλινες σημειώσεις συμπεριλαμβανομένης της βαλανιδιάς, του κέδρου και του vetiver, αναβιώνει τη φλόγα της επιθυμίας! Μια άγρια εκπόρευση με τις εμφάσεις elemi, πικρού πορτοκαλιού, ιταλικού λεμονιού, ινδονησιακού πιπεριού, έξυπνου μίγματος ως αποτέλεσμα της ανατολής που φέρει στα ίχνη της μια υπόσχεση της ελευθερίας. Η floral πτυχή, μοιάζει με έναν συντριμμένο μίσχο λουλουδιών δανείζοντας μια ενδιαφέρουσα άποψη. Στην καρδιά της σύνθεσης, το αλμυρό υπόγειο ρεύμα, ενεργεί ως οσφρητική έκπληξη ενάντια στις θερμές σημειώσεις που καίγονται μέσω των διαφανών στρωμάτων, δημιουργώντας μια μυρωδιά της άμμου!


To gift set περιλαμβάνει:
Hermes Eau des Merveilles EDT 100 ml
Hermes Eau des Merveilles EDT 7.5 ml
Hermes Eau des Merveilles Body Lotion 80ml


Tags: διαγωνισμός, εμφανίσεις, Hermes, Eau Des Merveilles, gift set, άρωμα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ