ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Αυτή είναι η νέα διαδικασία αυξητικής στήθους

Σταύρη Φράγκου


  • Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί ποια είναι η εύκολη και γρήγορη διαδικασία αύξησης του μεγέθους του στήθους και τα αποτελέσματά της.

    Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί ποια είναι η εύκολη και γρήγορη διαδικασία αύξησης του μεγέθους του στήθους και τα αποτελέσματά της.

Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί ποια είναι η εύκολη και γρήγορη διαδικασία αύξησης του μεγέθους του στήθους και τα αποτελέσματά της.

Ποια είναι η νέα διαδικασία αυξητικής στήθους;
Πρόκειται για μία εύκολη και γρήγορη χειρουργική διαδικασία αύξησης του μεγέθους και του σχήματος του γυναικείου στήθους που προκύπτει είτε για να ενισχύσει το περίγραμμα του σώματος μιας γυναίκας, η οποία για προσωπικούς της λόγους αισθάνεται ότι το μέγεθος του στήθους της είναι πολύ μικρό, για να διορθώσει τη σφριγηλότατα ή και χαλάρωση του στήθους της μετά από κάποια εγκυμοσύνη ή απώλεια βάρους, για να ισορροπήσει πιθανή διαφορά του μεγέθους του στήθους ή ως μία τεχνική αναδόμησης ακολουθώντας κάποιο χειρουργείο μαστού.

Το εμφύτευμα από τι είναι φτιαγμένο; 
Το εμφύτευμα μαστού είναι ένα σιλικονούχο κέλυφος γεμισμένο με σιλικόνη. Όλοι οι τύποι των εμφυτευμάτων που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένοι για εμφύτευση. Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης χρησιμοποιεί ενθέματα τελευταίας γενιάς συνεκτικά και με εγγύηση διάρκειας για μία ζωή.

Πριν το χειρουργείο μπορεί ο ασθενής να δοκιμάσει διάφορα μεγέθη πριν την τελική απόφαση;
Στην αρχική σας επίσκεψη με τον πλαστικό χειρουργό Δρ. Ανδρέα Ιωαννίδη, θα επεξηγηθεί αναλυτικά η όλη διαδικασία και θα αξιολογηθεί η περίπτωση σας. Θα σας πληροφορήσει για την καταλληλότερη διαδικασία για τη δική σας περίπτωση, βασιζόμενη στην υφιστάμενη κατάσταση του στήθους σας αλλά και τις δικές σας ανάγκες. Μαζί με το γιατρό θα δοκιμαστούν και εξωτερικά ενθέματα πάνω σας, για να οπτικοποιήσετε το αποτέλεσμα και να καταλήξετε στο επιθυμητό μέγεθος.

Ποια είναι η διαδικασία στο χειρουργείο;
Το χειρουργείο συνήθως διαρκεί μία με μιάμιση ώρα έως ότου ολοκληρωθεί. Η μέθοδος κατά την οποία εισάγουμε και τοποθετούμε το εμφύτευμά σας θα εξαρτηθεί από την ανατομία σας και τις συστάσεις του χειρουργού. Η τομή μπορεί να γίνει είτε στην πτύχωση μεταξύ του στήθους με το μαστό, είτε γύρω από τη σκούρα περιοχή γύρω από τη θηλή είτε στη μασχαλιαία κοιλότητα. Κάθε προσπάθεια θα γίνει, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι η τομή θα έχει τοποθετηθεί τόσο αποτελεσματικά, ώστε να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο εμφανής.

Από που τοποθετείται το εμφύτευμα; 
Το εμφύτευμα μπορεί να τοποθετηθεί είτε πίσω από τον αδένα, είτε πίσω ή από το μυ εξαρτώμενα πάντα από την κάθε μεμονωμένη περίπτωση, ενώ ο Δρ. Ιωαννίδης θα σας εξηγήσει ποια είναι η κατάλληλη για εσάς. Ένας ειδικός στηθόδεσμος τοποθετείτε γύρω από το στήθος σας για να βοηθήσει την επούλωση.

Είναι επώδυνη η περίοδος μετά το χειρουργείο; 
Θεωρείται ως ανώδυνο χειρουργείο γενικά. Ο πόνος που μπορεί να αισθανθείτε, παραλληλίζεται με πόνο εκγύμνασης θώρακα στο γυμναστήριο.

Ο ασθενής μετά από πόσες ώρες παίρνει εξιτήριο;
Πέντε με έξι ώρες μετά το χειρουργείο δίνεται εξιτήριο από την κλινική και αποφεύγονται οι δυνατές κινήσεις των χεριών και η μεταφορά βάρους για τις επόμενες 48 ώρες. Τα ράμματά είναι επί το πλείστο απορροφήσιμα και με ιατρικά βοηθήματα όπως υπέρηχο, βοηθούμε το στήθος να ξεπρηστεί νωρίς.

Υπάρχουν σημάδια μετά την επέμβαση;
Ο Δρ. Ιωαννίδης χρησιμοποιεί τέτοιες τακτικές ούτως ώστε κανένας να μην αναγνωρίσει κάποιου είδους πλαστικού χειρουργικού στίγματος πάνω σας, αλλά ταυτόχρονα να προσφέρει το καλύτερο φυσικό αποτέλεσμα για εσάς.


Tags: plastic, beauty, πλαστικός, υγεία, στήθος

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)