ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Τα τσαντάκια της street μόδας είναι μικρά και κάνουν όλη τη διαφορά..

Μυρτώ Τριχείλη


Μπορεί να είναι μικρές σε μέγεθος, αλλά οι τσάντες που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στη street μόδα κλέβουν τις εντυπώσεις! Οι πιο γνωστές fashionistas παρελαύνουν με στυλ στις φωτογραφίες των εβδομάδων μόδας κρατώντας τους μικρούς τους "θησαυρούς", που πραγματικά ολοκληρώνουν το ντύσιμο τους. Τα σχήματα διαφέρουν και η φαντασία μας μπορεί πραγματικά να απελευθερωθεί στην επιλογή της σωστής τσάντας για το φθινόπωρο, αρκεί βέβαια να είναι μικρή...

Ένα στοιχείο που έχουμε δει από την προηγούμενη σεζόν είναι η τσάντα-ζώνη, σε μικροσκοπικό μέγεθος που μπορεί να συμπληρώσει τέλεια μια μεσάτη ολόσωμη φόρμα ή να μπει ακόμα και πάνω από το παλτό μας. Άλλα αγαπημένα σχέδια σε τσαντάκια είναι το στυλ "κουτί" σε έντονη τετράγωνη γεωμετρία, με μεταλλικές λεπτομέρειες και αυστηρό ύφος που μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει ένα καθημερινό street σύνολο από βασικά κομμάτια και τζιν.

Φυσικά, η σεζόν που διανύουμε λατρεύει τα βαθιά σοφιστικέ χρώματα αλλά και ζωηρές πινελιές από κόκκινα, πορτοκαλί και metallics για αυτό μπορούμε να επενδύσουμε άφοβα σε ένα ιδιαίτερο τσαντάκι που θα κάνει δήλωση μόδας. Επίσης, η εκκεντρική προσθήκη της bucket τσάντας από ευφάνταστα υλικά όπως γούνα, velvet ύφασμα αλλά και λουστρίνι είναι μια κίνηση που αξίζει να τολμήσετε, πάντα προσέχοντας να κρατήσετε τις σωστές ισορροπίες στο υπόλοιπο ντύσιμο.


Tags: αγορά, μόδα, τσάντα, στυλ, fashion, style, bags, small, fall, woman, wear, now, street

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)