ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Global College: Σπούδασε Αισθητική με τους καλύτερους!


Το Global College υποδέχεται με ενθουσιασμό στο πρόγραμμα σπουδών του για τη νέα σεζόν τον κλάδο της Aισθητικής.

Ο φοιτητής θα έχει τη δυνατότητα να σπουδάσει δύο ή τέσσερα χρόνια για το πιστοποιημένο δίπλωμα ή πτυχίο του, αντίστοιχα. Ο κλάδος προσφέρει άρτια θεωρητική και πρακτική κατάρτιση, ενώ στο δύσκολο επαγγελματικό τοπίο που μας περιβάλλει, αποδεικνύεται νικητής στο στίβο της επαγγελματικής αποκατάστασης και ανέλιξης. Ο κύκλος σπουδών, που «χτίστηκε» ύστερα από μελέτη των εξαιρετικών καθηγητών του Global College, παρέχει γνώσεις για τις βασικές αρχές της ανατομίας και φυσιολογίας, της δερματολογίας, της κοσμητολογίας, της διαιτολογίας και των επιστημών εκείνων που διέπουν τον τομέα της Αισθητικής.

To Global College υπηρετεί τη φιλοσοφία: «Σπούδασε με τους καλύτερους» σε όλο τον κύκλο σπουδών του αλλά και στο νέο κλάδο της Αισθητικής που υποδέχεται: Διαθέτει υπερσύγχρονα, πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια τον Στρόβολο και ένα άρτια καταρτισμένο προσωπικό που αποτελούν δυνατούς συμμάχους για τον υποψήφιο διπλωματούχο ή πτυχιούχο. Έχοντας πάντοτε στο νου του και τις ρεαλιστικές ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας, το Κολλέγιο κάνει ένα ακόμη πρωτοποριακό βήμα: εντάσσει στο δυναμικό του τον Senior Make Up Artist των καταστημάτων Beauty Line Μιχάλη Ορφανίδη και την Professional Make Up Artist Ilona Garamamvolgyi οι οποίο θα έχουν έντονη παρουσία στην καθημερινότητα των σπουδαστών ως guest lecturers. Πρόκειται για κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Κοινό στοιχείο και των δύο, το πάθος για δημιουργία που σκοπεύουν να μεταδώσουν και στους φοιτητές του Global College.

Επιπλέον, αρωγός στην πορεία των σπουδαστών θα σταθεί και το Must Magazine, το πρώτο περιοδικό μόδας στην Κύπρο.

Ο υποψήφιος φοιτητής θα έχει τη δυνατότητα λήψης κρατικής υποτροφίας ενώ με την ολοκλήρωση των σπουδών του λαμβάνει το πιστοποιημένο δίπλωμα ή πτυχίο του. Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε είναι στο www.globalcollege.ac.cy και στο τηλέφωνο 22814555.