ΟΜΟΡΦΙΑ

Το νέο σκάνδαλο του Jean Paul Gaultier

Σταύρη Φράγκου


  • Ο οίκος Jean Paul Gaultier λάνσαρε ένα σύγχρονο άρωμα με τη λαχταριστή νότα του μελιού στην αρωματική του συλλογή.

    Ο οίκος Jean Paul Gaultier λάνσαρε ένα σύγχρονο άρωμα με τη λαχταριστή νότα του μελιού στην αρωματική του συλλογή.

Ο οίκος Jean Paul Gaultier λάνσαρε ένα σύγχρονο άρωμα με τη λαχταριστή νότα του μελιού στην αρωματική του συλλογή. Το Jean Paul Gaultier SCANDAL είναι ένα άρωμα που θα μας συναρπάσει με το μείγμα συπρέ και μελένιων ακκόρντων.
Ο στόχος αυτού του λανσαρίσματος είναι να δημιουργήσει κάτι πιο πικάντικο, εορταστικό, σέξι και διασκεδαστικό, από το μπουκάλι μέχρι την καμπάνια.
Αυτό είναι το πρώτο άρωμα του Jean Paul Gaultier που ξεκίνησε με την εταιρεία Puig. Η μάρκα δήλωσε ότι ήθελε να προσφέρει μια διαφορετική εκδοχή προηγούμενων αρωμάτων από τη συλλογή Jean Paul Gaultier, σεβόμενη το γνωστό DNA του brand και να σταματήσει τα πολλά λανσαρίσματα αρωμάτων των περιορισμένων εκδόσεων.

Οι νότες
Το Scandal είναι σχεδιασμένο να σπάσει τα cliché, προσφέροντας κάτι νέο και σύγχρονο, και την ίδια στιγμή ισχυρό και κομψό. Οι βασικές νότες είναι της σύνθεσης είναι μέλι, πατσουλί και γαρδένια, που μαζί μοιράζονται ένα κρεμώδες, γήινο και βαλσαμικό γκουρμάν εφέ, με βαθύ, θερμό και ξυλώδη υποτόνο.

Το μπουκάλι
Tο μπουκάλι του SCANDAL είναι φτιαγμένο από διάφανο γυαλί ενώ το καπάκι είναι φτιαγμένο με την γλυπτή μορφή γυναικείων ποδιών σε χρυσό.

Καμπάνια
Η διαφημιστική καμπάνια δημιουργήθηκε ως μείγμα σεξ και πολιτικής. “Αποφασίσαμε να πούμε τη ζωή της Madame La Ministre, είναι υπουργός της κυβέρνησης που παίζει διασκέδαση το βράδυ στη γειτονιά Pigalle του Παρισιού και κάνει το δρόμο της απευθείας στο γραφείο για την καθημερινή της δουλειά. Το πρόσωπο της διαφήμισης είναι το μοντέλο Vanessa Axente, η οποία κατά τη διαδρομή προς το παλάτι της Élysée, βρίσκεται στο αυτοκίνητό της με φίλους της και από την ταχύτητα του αυτοκινήτου, το ρούχο της κόβεται με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί με ένα εντελώς custom made ρούχο να συναντήσει τους συναδέλφους της», εξηγεί ο Jose Manuel Albesa, chief brand officer της Puig.

Το νέο λανσάρισμα του Jean Paul Gaultier, SCANDAL είναι διαθέσιμο σε Eau de Parfum 30 ml, 50ml και 80 ml. Εκτός από το άρωμα η συλλογή περιλαμβάνει αφρόλουτρο και λοσιόν σώματος.


Tags: οίκος, Jean Paul Gaultier, άρωμα, συλλογή, oμορφιά, γυναίκα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)