ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κ. Ευριπίδου: Μιλά πρώτη φορά για την κόντρα της με την αρχισυντάκρια της εκπομπής

Κωνσταντίνος Αρτσίτας


  • Η αποκαλυπτική της συνέντευξη στο Beautiful People

    Η αποκαλυπτική της συνέντευξη στο Beautiful People

Η όμορφη και επιβλητική παρουσιάστρια του «Όλα για σένα», μιλά για πρώτη φορά για το «διαζύγιο» με την πρώην αρχισυντάκτριά της, τις φήμες που ακολούθησαν και τις υποτιθέμενες κακές σχέσεις με τα στελέχη του ΤVONE. Πέραν των «δαιμονίων», μιλά στο Beautiful People για τον έρωτα και τον γάμο της με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου, την κόρη της Αριάδνη, τη μόδα και ό,τι άλλο την κάνει ευτυχισμένη.

Πολλά γράφτηκαν για τη σχέση σου με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής σου, Νάταλι Μιχαηλίδου η οποία στο τέλος παραιτήθηκε. Τι έφταιξε για να έρθουν τα πράγματα στα άκρα; 

Διάφορα έφταιξαν, αλλά δεν υπάρχει νόημα να τα σκαλίζουμε τώρα πια! Μπορώ να συνεργαστώ με όλους τους ανθρώπους! Η Ναταλι είναι ένας πολύ αξιολογος και έξυπνος ανθρωπος, όμως πολλές φορές οι επαγγελματικές συνεργασίες στηρίζονται και στις απόψεις και στη φιλοσοφία του καθενός! Σημασία έχει και, χαίρομαι πολύ γι αυτό, πως μετα απο όσα γράφτηκαν και λέχθηκαν, μπορώ να δώ τη Νάταλι στα μάτια και να ανταλλάξουμε και απόψεις με σεβασμό ο ένας για τον άλλο.

Η σχέση σας έχει αποκατασταθεί; Την είδαμε στο πάρτι του «Όλα Για Σένα».
Ναι, ήταν παρούσα και η Νάταλι και, φυσικά, μιλήσαμε για αρκετή ώρα. Άλλο η επαγγελματική συνύπαρξη και άλλο η ανθρώπινη.

Όλη αυτή η κατάσταση, γράφτηκε, επίσης, ότι προκάλεσε ρήξη στη σχέση σου με τον πρόεδρο του καναλιού, τον κ. Κώστα Ζερβό. Τι από όλα αυτά να κρατήσουμε;

Ουδέποτε υπήρξε ρήξη με τον κύριο Ζερβό! Αυτά είναι καθαρά για κοινωνική κατανάλωση. Σέβομαι απόλυτα τους προϊσταμένους μου και θεωρώ οτι και οι ίδιοι σέβονται και εκτιμούν το πώς συμπεριφέρομαι και πώς δουλεύω στο κανάλι τόσους μήνες. Μου λέχθηκε ξεκάθαρα ότι στηρίζουν τη δουλειά μου και την εκπομπή, αυτό έγινε και στην πράξη και αυτό μου είναι υπέραρκετο! 

Ένιωσες ότι με το που ανέλαβες τα ηνία του «Όλα Για Σένα», κάποιοι πολέμησαν την Κωνσταντίνα;
Πέρασε και αυτό απο το μυαλό μου. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, όμως. Και πιο πριν στα καλλιστεία υπήρχε κάποιου είδους υπερβολή αρνητικών σχολίων! Είναι και αυτό μια μόδα, που δυστυχώς όλοι όσοι εκτιθέμεθα είμαστε υποχρεωμένοι να υποστούμε!

Το περιοδικό Beautiful People κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με την Καθημερινή και την Τετάρτη μόνο του στα περίπτερα! 


Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)