ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Χάστε πόντους εύκολα σε 1 μήνα

Σταύρη Φράγκου


  • Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί ποια είναι η καινοτόμος ιατρική μέθοδος που αλλάζει το σώμα μας για να χάσουμε πόντους και να κατέβουμε νούμερα μέσα σε ένα μήνα.

    Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί ποια είναι η καινοτόμος ιατρική μέθοδος που αλλάζει το σώμα μας για να χάσουμε πόντους και να κατέβουμε νούμερα μέσα σε ένα μήνα.

Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί ποια είναι η καινοτόμος ιατρική μέθοδος που αλλάζει το σώμα μας για να χάσουμε πόντους και να κατέβουμε νούμερα μέσα σε ένα μήνα.

Πείτε μας γιατρέ, τι είναι η Intelligent Laser non-Invasive Lipolysis ή αλλιώς i-laser lipolysis;
Το i-laser lipolysis αποδίδει χαμηλά επίπεδα ενέργειας laser στην περιοχή με τοπικό λίπος δημιουργώντας ένα χημικό σήμα στα λιπώδη κύτταρα με αποτέλεσμα να τα συρρικνώνει.

Ποια είναι η διαδικασία της θεραπείας αυτής;
Διασπά τα αποθηκευμένα τριγλυκερίδια σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη, τα οποία περνούν μέσα από κανάλια των κυτταρικών μεμβρανών και μεταφέρονται σε ιστούς του σώματος για την παραγωγή ενέργειας. Έτσι λοιπόν, διεγείρει μια απολύτως φυσική διεργασία στο σώμα, χωρίς να επηρεάζει ή να τραυματίζει κανένα ιστό όπως δέρμα, αιμοφόρα αγγεία, περιφερικά νεύρα κλπ. Η θεραπεία αυτή έχει επίσημη έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων (FDA) για λιποαφαίρεση με αποτελέσματα που συγκρίνονται με λιποαναρρόφηση.

Πόσες θεραπείες χρειάζονται;
Συνίσταται μια σειρά 8 συνεδριών σε 4 εβδομάδες, δηλαδή 2 θεραπείες την εβδομάδα, με αποτέλεσμα μέσα σε ένα μήνα να επιτυγχάνεται μείωση μεταξύ 8-20 εκατοστών ανάλογα με την κάθε περίπτωση.

Σε πόσες περιοχές του σώματος μπορεί να εφαρμοστεί;
Μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε κάθε περιοχή του σώματος που υπάρχει συσσωρευμένο ανεπιθύμητο λίπος. Με την εφαρμογή της ειδικής κεφαλής του λέιζερ στοχεύουμε σε οποιαδήποτε περιοχή, μικρή ή μεγάλη, όπως οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά, τα χέρια ή τα πόδια. Κι αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα έναντι της δίαιτας ή της άσκησης, οι οποίες μπορούν να μειώσουν το λίπος συνολικά από το σώμα αλλά δεν εστιάζουν στο τοπικό λίπος. Το i-laser lipolysis είναι αυτή τη στιγμή το μόνο σύστημα που διαθέτει 8 pads εφαρμογής και επιτρέπει την εφαρμογή σε 8 σημεία ταυτόχρονα με 64 κεφαλές laser.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της εφαρμογής i-laser lipolysis;
Τα αποτελέσματα ποικίλουν από άτομο σε άτομο ανάλογα με τη σωματική διάπλαση. Κλινικές έρευνες έχουν καταδείξει την δραστικότητα του καταπολέμηση του τοπικού λίπους. Ανάλογα με την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, ο γιατρός διαμορφώνει εξειδικευμένο πρωτόκολλο ενέργειας και εφαρμογών για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, το οποία είναι εντυπωσιακά και ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Η i-laser lipolysis μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές του χρόνου;
Η θεραπεία είναι ιδιαίτερα άνετη με μόνη αίσθηση μια ήπια θερμότητα. Το δυνατό σημείο του i-laser lipolysis σε σχέση με άλλες εφαρμογές λιποδυάλισης είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις εποχές του χρόνου ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι με τις ψηλές θερμοκρασίες και το μαύρισμα, χωρίς κανένα κώλυμα.

Πόσο θα διαρκέσουν τα αποτελέσματα;
Όσο οι παράμετροι παραμένουν οι ίδιοι, τα αποτελέσματα είναι σταθερά έτσι δεν απαιτούνται θεραπείες συντήρησης με το i-laser lipolysis.


Tags: Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης σώμα, πόντοι, ομορφιά, γυναίκα, επαναφορά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)