ΟΜΟΡΦΙΑ

To πρώτο άρωμα του Jason Wu

Σταύρη Φράγκου


  • Η μυρωδιά του αρώματος, Jason Wu κλείνεται σε ένα μπουκάλι με αρκετά χοντρή γυάλινη βάση που ολοκληρώνεται με κυκλικό χρυσό καπάκι.

    Η μυρωδιά του αρώματος, Jason Wu κλείνεται σε ένα μπουκάλι με αρκετά χοντρή γυάλινη βάση που ολοκληρώνεται με κυκλικό χρυσό καπάκι.

Αν το πρώτο άρωμα του Jason Wu σας φαίνεται οικείο, είναι επειδή η συσκευασία του έχει εντυπωσιακή ομοιότητα με το "Fragrance Box Clutch" που παρουσίασε στο runway της fall συλλογής του για το 2017.

Η μυρωδιά του αρώματος, Jason Wu κλείνεται σε ένα μπουκάλι με αρκετά χοντρή γυάλινη βάση που ολοκληρώνεται με κυκλικό χρυσό καπάκι – παρόμοιο με το κούμπομα των νέων τσαντών του.

"Κάθε πτυχή αυτού του αρώματος αντιπροσωπεύει το brand", δήλωσε ο Wu, σημειώνοντας ότι η "γυμνή ροζ" απόχρωση της συσκευασίας είναι εμπνευσμένη από το χρώμα των συμπιεσμένων powders από τις δεκαετίες του '50, αναφέρεται συχνά στα ρούχα του.

Το άρωμα έχει νότες από γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας και παιώνια, και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Andre Mellone.


Tags: άρωμα, Jason Wu, beauty, ομορφιά, γυναίκα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)