ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Τι είναι το Feminine Lifting;

Σταύρη Φράγκου


  • Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί τι είναι το feminine lifting γεννητικής χώρας και ποια τα αποτελέσματά του.

    Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί τι είναι το feminine lifting γεννητικής χώρας και ποια τα αποτελέσματά του.

Ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών που έχουν μπει στην εμμηνόπαυση παρουσιάζει, σε διαφορετικό βαθμό η κάθε μια, απώλεια του ελέγχου της ουροδόχου κύστης, με αποτέλεσμα προβλήματα ακράτειας. Αυτό συνήθως συμβαίνει με το γέλιο, το βήχα, το φτάρνισμα και την έντονη προσπάθεια όπως το σήκωμα βάρους. Μετά την εμμηνόπαυση, τις γέννες ή και σε κάποιες περιπτώσεις έντονων αθλητικών δραστηριοτήτων, οι μύες του πυελικού εδάφους ατροφούν σταδιακά εξαιτίας των ορμονικών αλλαγών που συμβαίνουν σ’ αυτή την περίοδο της ζωής κάθε γυναίκας. Αυτή η αλλαγή μπορεί να περιορίσει την αυτοπεποίθηση, να μειώσει την κοινωνικότητα και ακόμη περισσότερο να επιδράσει αρνητικά στην ψυχολογία.

Ποια είναι η λύση που προτείνετε εσείς σας ειδικός στο πρόβλημα αυτό; 
Το ThermiVa είναι μια μη χειρουργική θεραπεία που χρησιμοποιεί την τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων (RF) για σύσφιξη και αναζωογόνηση του κόλπου τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Είναι το καλούμενο μη επεμβατικό (επαναφέρει τη σφριγηλότατα και κάνει lifting στην εξωτερική εμφάνιση του αιδοίου) .Καθώς οι γυναίκες μεγαλώνουν, ειδικά μετά την εγκυμοσύνη, προκύπτει υπερβολική χαλάρωση των μυών του κόλπου. Αυτή η βλάβη μπορεί να μειώσει την αίσθηση κατά την επαφή και να μειώσει τη σεξουαλική ικανοποίηση. Η τεχνολογία ThermiRF είναι εγκεκριμένη από τον οργανισμό FDA και αποτελεί την τεχνολογία επανάστασης.

Ποια είναι η διαδικασία εφαρμογής του; Eίναι ανώδυνη θεραπεία;

Κάθε θεραπεία γίνεται στο ιατρείο και διαρκεί 30 λεπτά. Το ThermiVa χορηγείται συνήθως σε τρεις θεραπείες κατά τη διάρκεια των τριών μηνών. Οι ασθενείς αναφέρουν συνεχή βελτίωση μετά από κάθε θεραπεία Thermage δεν απαιτεί αναισθησία και οι ασθενείς περιγράφουν τη θεραπεία ανώδυνη και χαλαρωτική. 

Υπάρχει περίοδος ανάρρωσης;

Δεν υπάρχει περίοδος ανάρρωσης και μπορείτε να συνεχίσετε όλες τις κανονικές δραστηριότητές σας αμέσως μετά τη διαδικασία. Οι ασθενείς μπορούν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή αμέσως μετά τη θεραπεία. Τα αποτελέσματα, αν και μερικοί ασθενείς έχουν αναφέρει άμεση βελτίωση, αναμένεται να είναι αισθητά περίπου 2 εβδομάδες μετά τη θεραπεία.
Τη θεραπεία αυτή μπορεί να την εφαρμόσει μια έγκυος γυναίκα;
Ναι η ThermiVa μπορεί με ασφάλεια να πραγματοποιείται έξι εβδομάδες μετά τον τοκετό και ανάμεσα κυήσεων.

Είναι ασφαλής σαν θεραπεία;

Ένας ανιχνευτής χρησιμοποιείται για την ακριβή παρακολούθηση της θερμοκρασίας του ιστού, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη θερμοκρασία επεξεργασίας και ασφάλεια. Η θεραπεία δημιουργεί μια ζεστή αίσθηση, χωρίς πόνο κατά τη διάρκεια ή μετά τη θεραπεία. Μερικά αποτελέσματα είναι άμεσα και συνεχίζουν να βελτιώνονται με κάθε θεραπεία. 

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της Thermi Va;
Τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν περίπου ένα με δύο χρόνια. Για διατήρηση του αποτελέσματος σε ακράτεια και προβλήματα εμμηνόπαυσης συνιστώνται θεραπείες συντήρησης που συνιστώνται είναι μία φορά το χρόνο μετά την αρχική.

Σε ποιους απευθύνεται κυρίως η θεραπεία;
Σε άτομα που επιθυμούν κολπική σύσφιξη, βελτίωση της ατροφικής αιδοιοκολπίτιδας (ξηρότητα του κόλπου και του αιδοίου), αύξηση της υγρασίας του κόλπου και κατά συνέπεια την αύξηση την κολπική διέγερσης χωρίς τη χρήση ορμονών, μείωση χειλικού ερεθισμού, βελτίωση της ακράτειας των ούρων, βελτίωση πυελικής πρόπτωσης και βελτίωση της οργασμικής ή σεξουαλικής δυσλειτουργίας που έχει σαν αποτέλεσμα την επίτευξη οργασμού σε μικρότερο χρονικό διάστημα.


Tags: Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης, feminine lifting , γεννητική χώρα, ομορφιά, γυναίκα, πλαστικός

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)