ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ

Πρέπει να υιοθετήσεις αυτές τις τάσεις πρώτη από όλες

Μαρίνα Χαραλάμπους


 • Υπάρχουν κάποια micro trends που πρέπει να υιοθετήσεις πρώτη από όλες για να κλέψεις την παράσταση και να δημιουργήσεις outfits που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

  Υπάρχουν κάποια micro trends που πρέπει να υιοθετήσεις πρώτη από όλες για να κλέψεις την παράσταση και να δημιουργήσεις outfits που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

 • Το μεγάλο corsage: Nαι η μεγάλη αυτή καρφίτσα ή αλλιώς μπουτονιέρα μας θυμίζει Sex and the City και την Carrie Bradshaw να κλέβει τις εντυπώσεις στους δρόμους του Manhattan

  Το μεγάλο corsage: Nαι η μεγάλη αυτή καρφίτσα ή αλλιώς μπουτονιέρα μας θυμίζει Sex and the City και την Carrie Bradshaw να κλέβει τις εντυπώσεις στους δρόμους του Manhattan

 • Φόρεσε το τσαντάκι ή στην μέση ή χιαστή και γίνε εσύ το απόλυτο it girl

  Φόρεσε το τσαντάκι ή στην μέση ή χιαστή και γίνε εσύ το απόλυτο it girl

 • Χρώμα και στα παπούτσια αλλα κυρίως και στις μπότες πάνω από το γόνατο όπως επέβαλε ο οίκος Fendi σε φωτεινό κόκκινο χρώμα αλλά και ο οίκος Balenciaga σε ροζ.

  Χρώμα και στα παπούτσια αλλα κυρίως και στις μπότες πάνω από το γόνατο όπως επέβαλε ο οίκος Fendi σε φωτεινό κόκκινο χρώμα αλλά και ο οίκος Balenciaga σε ροζ.

Kαι αφού σιγά σιγά επιστρέφουμε από τις διακοπές μας και προσαρμοζόμαστε στην ρουτίνα μας, έχουμε ξεκινήσει να προγραμματιζόμαστε για το Φθινόπωρο. Και αν δεν θέλουμε να το συνειδητοποιήσουμε σίγουρα θα το καταλάβουμε όταν μπούμε σε ένα από τα αγαπημένα μας καταστήματα και δούμε το «new collection” να βρίσκεται σε κεντρική θέση.

Kάπου εκεί παίρνουμε το πρώτο vibe για το τι θα δούμε να πρωταγωνιστεί στις τάσεις της επόμενης σεζόν αλλά και στα αγαπημένα μας fashion girsl που έχουν ήδη ξεκινήσει να φοράνε τα hot κομμάτια που θα δούμε το Φθινόπωρο.

Υπάρχουν όμως κάποια micro trends που πρέπει να υιοθετήσεις πρώτη από όλες για να κλέψεις την παράσταση και να δημιουργήσεις outfits που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.  Για αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σε κάνουμε να προλάβεις πριν τα δείς να κατακλύζουν το timeline σου στο Instagram.

 • Fishnet top: Το είδαμε παντού την προηγούμενη σεζόν αφού κυριαρχούσε σε καλτσόν και κάλτσες αλλά φέτος οι τάσεις το θέλουν στα top σου. Eπένδυσε σε ένα δικτυωτό top. Μπορείς να το συνδυάσεις ακόμη και με το πιο αυστηρό κοστούμι σου.
 • Το μεγάλο corsage: Nαι η μεγάλη αυτή καρφίτσια ή αλλιώς μπουτονιέρα μας θυμίζει Sex and the City και την Carrie Bradshaw να κλέβει τις εντυπώσεις στους δρόμους του Manhattan. Κάπως έτσι θα νιώθεις κι εσύ με το ένα μεγάλο λουλούδι να ολοκληρώνει τα looks σου όπως είδαμε να προτείνουν και οι οίκοι Fendi και Dolce & Gabbana στα shows τους για την επόμενη σεζόν.
 • Τα τσαντάκια μέσης: Ναι αυτά που φορούσαμε την δεκαετία του ’90 τα κλασσικά τσαντάκια μέσης που είχαμε στις εκδρομές γίνονται το hot item της νέας σεζόν και εμείς πρέπει να το φορέσουμε. Φόρεσε το ή στην μέση ή χιαστή και γίνε εσύ το απόλυτο it girl.
 • Οver the knee μπότες σε έντονο χρώμα: Ήταν ξεκάθαρο πως αυτό το Φθινόπωρο δεν θα είναι καθόλου βαρετό αφού στις συλλογές των σχεδιαστώ είδαμε πολύ χρώμα. Χρώμα και στα παπούτσια αλλα κυρίως και στις μπότες πάνω από το γόνατο όπως επέβαλε ο οίκος Fendi σε φωτεινό κόκκινο χρώμα αλλά και ο οίκος Balenciaga σε ροζ.

 


Tags: μόδα, Φθινόπωρο, επόμενη σεζόν

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)