ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Mε άρωμα γυναίκας για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία!

Γαβριέλα Αγησιλάου


Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα μαζί με το ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο, διοργανώνουν το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18:00, τη φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «Με άρωμα γυναίκας… για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία!».

Σκοπός της όλης εκδήλωσης είναι η οικονομική ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και η προώθηση του οράματος του… για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία!

Μαζί μας θα είναι δύο αξιόλογοι γιατροί, ο Δρ. Ανδρέας Σταυρούλης Μαιευτήρας - Γυναικολόγος στο American MedicalCenter (Λευκωσία) και YgiaPolyclinic (Λεμεσός) καθώς και ο Δρ. Γιώργος ‘Αστρας, ειδικός Παθολόγος Ογκολόγος, επικεφαλής της ογκολογικής μονάδας του American MedicalCenter (Λευκωσία) και του GermanyOncologyCenter (Λεμεσός), όπου θα παρουσιάσουν πολύ ενδιαφέροντα θέματα υγείαςπου αφορούνκάθε γυναίκα.

Επίσης μαζί μας θα είναι και ο γνωστόςSenior Make Up Artist BeautyLine,Μάικ Ορφανίδης, όπου θα δώσει χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς.

Μετά τις παρουσιάσεις θα ακολουθήσει κοκτέιλ. Μουσικά, θα ντύσουν την όλη εκδήλωση ο γνωστός Τεύκρος Νεοκλέους και ο ‘Ομηρος Αντρέου.

Εισιτήρια (€20) στο 22210858, 95119565, 26888700.


Tags: Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, Almyra

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)