ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

STATE: Πανδαιμόνιο απο την παρέλαση αστέρων στο State Night Club


Μια μαγική βραδιά πέρασαν οι τυχεροί θαμώνες του State Night Club το βράδυ της Τετάρτης όπου πήγαν για να απολαύσουν την live εμφάνιση του Γιώργου Παπαδόπουλου. Προς μεγάλη τους έκπληξη είδαν περισότερους απο 10 έλληνες καλλιτέχνες σε ένα απο τα VIP τραπέζια να διασκεδάζουν και εκείνοι ανεβάζοντας στα ύψη την διασκέδαση κυρίως όταν ο Γιώργος Παπαδόπουλος άρχισε να τους ανεβάζει στην σκηνή. Αρχή έγινε με την κουκλάρα Ελένη Φουρέιρα, σκυτάλη πήρε ο Μπο με την Χριστίνα Σάλτη οι οποίοι προσκάλεσαν και τον τρελό Κύπριο μαχητή Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη μεταφέροντας το κλίμα στο Survivor. Στην συνέχεια τραγούδησε ο Σταν, Κωνσταντίνος Φραντζής και έκλεισε έτσι την μεγάλη έκπληξη ο αγαπημένος Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για το μεγαλύτερο πάρτυ του στην Κύπρο και σε συγκεκριμένα στο δημοτικό στάδιο Παραλιμνίου στις 19 Αυγούστου μετά από κάλεσμα του διάσημου σε Ελλάδα και Κύπρο brand Μαστιχόματα.

Το STATE που ανήκει στον όμιλο Occhio Hospitality Group, αποτελεί τα τελευταία χρόνια τον απόλυτο προορισμό για clubbing στην πρωτεύουσα. Τοποθετημένο στην καρδιά της Λευκωσίας (Λεωφ. Αλκαίου 23) σε έναν άνετο και μοντέρνο χώρο, που χαρακτηρίζεται από minimal γραμμές, διακριτική πολυτέλεια, εντυπωσιακό φωτισμό και μεγάλες οθόνες που «ντύνουν» τους τοίχους του.

Για να ενημερώνεστε για όλα τα events στο STATE επισκεφθείτε τη σελίδα του στο www.stateclub.com.cy ή επικοινωνήστε απευθείας στο 22255111.