ΟΜΟΡΦΙΑ

Αποκτήστε την αγαπημένη μάσκα ματιών της Kendall

Σταύρη Φράγκου


  • Η Kendall Jenner, ως ambassador του brand Estee Lauder δηλώνει μεγάλη fan της Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask.

    Η Kendall Jenner, ως ambassador του brand Estee Lauder δηλώνει μεγάλη fan της Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask.

Η Kendall Jenner, ως ambassador του brand Estee Lauder δηλώνει μεγάλη fan της Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask.

H ίδια έγραψε στο προσωπικό της app της «Πάντα χρησιμοποιώ τη μάσκα πριν από ένα μεγάλο event. Είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να ξεγελάσεις κάποιον πως έχεις κοιμηθεί πολλές ώρες » ενώ η makeup artist της Mary Philips συνέχισε, «Μου αρέσει να βάζω τη μάσκα στο ψυγείο ή στην κατάψυξη, έτσι ώστε να είναι ακόμη πιο δροσερή. Και αφού την εφαρμόσω στην περιοχή κάτω από τα μάτια της Kendall, κάνω μασάζ με το serum που έχει μείνει σε όλη την επιδερμίδα, στο λαιμό αλλά και ψηλά στο στέρνο της».

Η Mary Philips συνέχισε «Οι μάσκες ματιών περιέχουν ιδιαίτερα ισχυρά συστατικά, επειδή δρουν κατά της θαμπάδας, της ξηροδερμίας αλλά και της γήρανσης, οπότε κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει πιο νεανική και λαμπερή.Το αποτέλεσμα; Φαίνεται στο πρόσωπο της Kendall που ακτινοβολεί!»


Τι μας προσφέρει η Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask;

•20 φορές περισσότερο τα αποδεδειγμένα καταπραϋντικά, ενυδατικά και επιδιορθωτικά συστατικά του Advanced Night Repair στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών ακριβώς όταν το δέρμα είναι έτοιμο να τα δεχτεί, την νύχτα. Η περιοχή των ματιών φαίνεται πιο φωτεινή, πιο λαμπερή και ανανεωμένη:
• Καταπραΰνει άμεσα: Ένα ολοκληρωμένο μείγμα από 9 αντι-ερεθιστικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων των Lady’s Thistle και White Birch, βοηθά στο να ηρεμήσει και να απαλύνει αμέσως τα κουρασμένα, φουσκωμένα μάτια. Με κάθε χρήση, τα μάτια φαίνονται αναζωογονημένα και λαμπερό με νέα ζωτικότητα.
• Άμεση Ενυδάτωση Που Διαρκεί: Κάθε μάσκα ματιών δίνει στα μάτια 8 ώρες συγκεντρωμένη, διπλής δράσης ενυδάτωση. Το δέρμα λούζεται με μια έντονη δόση των ισχυρών μαγνητών ενυδάτωσης του Advanced Night Repair, συμπεριλαμβανομένου του Υαλουρονικού Οξέως, ενώ το εκχύλισμα Rice Bran βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης βαθιά στο δέρμα.
• Περιλαμβάνει την ισχυρά αποδεδειγμένη τεχνολογία ChronoluxCB ™, καθώς και αντιρρυπαντική τεχνολογία, οι οποίες υπάρχουν και στον ορό Advanced Night Repair.

Είναι στην τιμή των €58,00, περίεχει 4 packs και μπορείτε να την αποκτήσετε εύκολα και εσείς από τα καταστήματα Beautyline και Debenhams.


Tags: Kendall Jenner, ambassador , brand, Estee Lauder, Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask , ομορφιά, γυναίκα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)