ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

BlueAir: Μεγαλώνει ο στόλος αεροσκαφών της στη βάση της Λάρνακας

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • BLUE AIR,  ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!

    BLUE AIR, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!

Η αεροπορική εταιρεία BlueAir, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του επιβατικού της κοινού,  στις 03 Ιουλίου 2017, καλωσόρισε το τρίτο της αεροσκάφος στην Κύπρο, το οποίο προστέθηκε στο στόλο της επιχειρησιακής της βάσης, στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας ‘Γλαύκος Κληρίδης’.  Η ανάγκη για ανάπτυξη της αερογραμμής και η αύξηση των δρομολογίων της BlueAir, την ωθούν να επεκταθεί και να εδραιωθεί ως μία από τις κυριότερες αερογραμμές που έχουν ως βάση τους, την Κύπρο.

Τα απευθείας δρομολόγια από τη Λάρνακα, προσφέρουν ακόμη περισσότερους προορισμούς, φέρνοντας τους ακόμη πιο κοντά στους ταξιδιώτες μας.  Η BlueAir εκτελεί τακτικές πτήσεις προς Αθήνα (14 φορές την εβδομάδα), Θεσσαλονίκη (5 φορές την εβδομάδα), Λονδίνο-Λούτον (4 φορές την εβδομάδα),  Μπέρμιγχαμ (3 φορές την εβδομάδα), Λίβερπουλ (2 φορές την εβδομάδα), Βουκουρέστι (7 φορές την εβδομάδα), Κλουζ-Ναπόκα (4  φορές την εβδομάδα) και Τελ – Αβίβ (4 φορές την εβδομάδα).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο καφεστιατόριο «DinerOnAir» του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας, όπου εκλεκτοί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διέλευση του αεροσκάφους μέσα από υδάτινη αψίδα.  Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Διευθύνων Σύμβουλο της Orthodoxou Aviation, τον Εμπορικό Διευθυντή της BlueAir, την  Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια της HermesAirports και τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της BlueAir, κος TudorConstantinescu δήλωσε ότι: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την προσθήκη του τρίτου μας αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.  Το 2015 κάναμε το πρώτο μας βήμα στο νησί, εκτελώντας πτήσεις προς την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, εξυπηρετώντας τον  Κύπριο επιβάτη κυρίως για τους σκοπούς αναψυχής και για επαγγελματικά ταξίδια.   Ήταν μόνο η αρχή, έκτοτε εξελισσόμασταν  συνεχώς, με την υποστήριξη από τους πολύ επαγγελματίες Κύπριους συναδέλφους και συνεργάτες μας, για να γίνουμε ένα αξιόπιστο όνομα στην αγορά».  


Ο κ. TudorConstantinescu, στην ομιλία του αναφέρθηκε επίσης στην άψογη συνεργασία που διατηρεί η BlueAir με την Orthodoxou Aviation Ltdκαι την HermesAirports, τονίζοντας παράλληλα, ότι «νιώθουμε  περήφανοι που είμαστε ένας πυλώνας στήριξης για την συνεχώς αναπτυσσόμενη τουριστική βιομηχανία στην Κύπρο, προσθέτοντας περαιτέρω νέες διαδρομές στους 61 άμεσους και έμμεσους προορισμούς μας από τη Λάρνακα και αυξάνοντας τις συχνότητες στα υφιστάμενα δρομολόγια μας.  Η προσφορά μας για την Κύπρο είναι και θα παραμείνει ένα ασφαλές, αξιόπιστο, άνετο και οικονομικό προϊόν με βάση πάντα τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα, όπως είναι πιστοποιημένο από την IOSA (IATA OperationalSafetyAudit)».

Σε χαιρετισμό της, η Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια της HermesAirports, κα Ελένη Καλογήρου, συνεχάρη την BlueAir για την ενίσχυση της επιχειρησιακής της βάσης στην Κύπρο και επισήμανε ότι «για τη Hermes, η BlueAir αποτελεί ένα βασικό συνεργάτη αλλά και ένα στρατηγικό εταίρο». Εδώ και εννέα χρόνια, σημείωσε «η BlueAir εμπιστεύεται και στηρίζεται στο Αεροδρόμιο Λάρνακας αλλά και αντίστοιχα, το Αεροδρόμιο Λάρνακας εμπιστεύεται και στηρίζεται στη BlueAir».

«Από δικής μας πλευράς, ως Hermes, θα ήθελα  να διαβεβαιώσω, τόσο τη BlueAir, όσο και όλους τους εμπορικούς μας συνεργάτες και εταίρους, ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας και να σας στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις», κατέληξε η κα Καλογήρου.

Μπορείτε να κλείστε τα εισιτήρια σας στο https://www.blueairweb.com, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της BlueAir, στο τηλέφωνο 22755300, ή μέσω των Συνεργαζόμενων Τουριστικών Πρακτόρων.

Σχετικά με την BlueAir:
Η BlueAir λειτουργεί εδώ και 12 χρόνια προσφέροντας πτήσεις σε πάνω από 100 απευθείας δρομολόγια στο Βέλγιο, την Κύπρο, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, το Ισραήλ, την Ιταλία, τη Νορβηγία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, τη Σουηδία, Βασίλειο. Η εταιρεία έχει οκτώ λειτουργικές βάσεις, στο Βουκουρέστι, το Μπακάου, το Κλουτζ-Ναπόκα, την Κωνστάντζα, το Ιάσιο, τη Λάρνακα, το Λίβερπουλ και το Τορίνο.

Η BlueAir βρίσκεται στην Κύπρο από το 2008, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 η αεροπορική εταιρεία δημιούργησε τη βάση της στην Λάρνακα.

Η SmartFlying αερογραμμή προσφέρει ευέλικτες πτήσεις, άριστη εμπειρία εν πτήση, προσιτές και βολικές τιμές για όλους, προσφέροντας μια απρόσκοπτη και άνετη διαδρομή στους Κύπριους επιβάτες της, οι οποίοι έχουν αναγνωρίσει τα υψηλά πρότυπα της BlueAir όσον αφορά την ασφάλεια, ακρίβεια και συνεχή βελτίωση.  

Η BlueAir έχει λάβει το πιστοποιητικό της ΙΑΤΑ OperationalSafetyAudit ( IOSA ) από τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών ( IATA ) για τα εξαιρετικά πρότυπα λειτουργίας της και είναι πλέον πλήρες μέλος της ΙΑΤΑ .

Η BlueAir λειτουργεί ένα στόλο αεροσκαφών Boeing 737, με τοποθέτηση προηγμένης τεχνολογίας καθισμάτων Recaro, παρέχοντας στους επιβάτες μια καλύτερη και πιο άνετη εμπειρία κατά τη διάρκεια της πτήσης τους.

Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της στην Κύπρο, η Orthodoxou Aviation.

Σχετικά με τη HermesAirports:

Η HermesAirports Ltd είναι ο διαχειριστής των δύο Διεθνών Αεροδρομίων της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η κοινοπραξία απαρτίζεται από εννέα μετόχους -κυπριακές και ξένες εταιρείες. Συνολικά, πάνω από 8.5 εκατομμύρια επιβάτες διακινούνται ετησίως στα Διεθνή Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Εκτιμάται ότι για κάθε επιπρόσθετη πτήση που αφικνείται στα αεροδρόμια της Κύπρου  δημιουργούνται γύρω στις 100 επιπρόσθετες θέσεις εργασίας. Συνολικά, πέραν των 12,700 θέσεων εργασίας στα δύο αεροδρόμια αλλά και στην τουριστική βιομηχανία της χώρας γενικότερα, υφίστανται και ενισχύονται ως αποτέλεσμα της λειτουργίας των Διεθνών Αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου. Με ετήσια συνεισφορά που ξεπερνά τα €500 εκατομμύρια στην Κυπριακή οικονομία, ποσό που αντιστοιχεί περίπου στο 3% του ΑΕΠ της χώρας, οι δύο αερολιμένες της Κύπρου, δικαιολογημένα θεωρούνται πλέον ως μια σημαντική κινητήρια δύναμη που βοηθά στην ανάπτυξη της χώρας και στη διατήρηση χιλιάδων θέσεων εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το Γραφείο Τύπου της HermesAirports Ltd, Τηλ. +357 24 742165. Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: pressoffice@hermesairports.com Τ.Κ. 43027, 6650 Διεθνής Αερολιμένας Λάρνακας, Κυπριακή Δημοκρατία.


 


Tags: παρουσιάσεις, BlueAir, στόλος, αεροσκαφών, βάση, Λάρνακα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)