ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Links of London: Επίσημος Σχεδιαστής Κοσμημάτων των Ιπποδρομιών του Αscot και του Royal Ascot

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Τα κοσμήματα από ασήμι, με ροζ και κίτρινη επιχρύσωση 18 καρατίων της συλλογής «Diamond Essentials Horseshoe»

    Τα κοσμήματα από ασήμι, με ροζ και κίτρινη επιχρύσωση 18 καρατίων της συλλογής «Diamond Essentials Horseshoe»

Το βραβευμένο ΒρετανικόBrand κοσμημάτων για άνδρες και γυναίκες,γράφει μια νέα σελίδα στις συνεργασίες του με τις πιο σημαντικές κοινωνικές και αθλητικές εκδηλώσεις του Ηνωμένου Βασιλείου, υπογράφοντας μια πολυετή συμφωνία με τις Ιπποδρομίες του Ascot.

Η Links of London είναι ο επίσημος σχεδιαστής κοσμημάτων του Ascot και του RoyalAscot, την πιο exclusive ιπποδρομία της διοργάνωσης. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, η Links of London δημιούργησε μια ειδικά σχεδιασμένη συλλογή και είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματαLinksofLondonκαθώς και στα καταστήματα που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις του Ascot και του Royal Ascot.

Τα νέα κοσμήματα αποτελούν εξέλιξη των εμβληματικώνσυλλογών της Links of London, όπως Sweetie, Narrative και DiamondEssentialsενώ συμπεριλαμβάνουν και μια σειρά από keepsakes που αποτυπώνουν την συναρπαστική και πολύχρωμη διάθεση των ιπποδρομίων του Ascot.
Τα κοσμήματα από ασήμι, με ροζ και κίτρινη επιχρύσωση 18 καρατίων της συλλογής «Diamond Essentials Horseshoe», διακοσμούνται κομψά με λαμπερά διαμάντια pavé, αναδεικνύοντας το μοτίφ του πέταλου. Η σειρά συμπεριλαμβάνει κολιέ, βραχιόλι, βραχιόλι-cuff με διπλό μοτίφ και ολοκληρώνεται με σκουλαρίκια και δαχτυλίδι.

Η συλλογή Αscot Diamond Essentials Horseshoe
με ένα νέο σχεδιασμό, εμπνευσμένο από τασχέδια που φέρουν οι στολές των αναβατών. Με ένα στρογγυλό μενταγιόν σε δύο διαφορετικά μεγέθη και ένα βραχιόλι, η εκλεπτυσμένη συλλογή είναι διαθέσιμη σε ασήμικαθώς και σε ασήμι με επιχρύσωση ροζ και κίτρινου χρυσού 18 καρατίων.

Η συλλογή Αscot Narrative
Οι εμβληματικές συλλογές Sweetie και Friendshipανανεώνονται με νέους χρωματισμούς εμπνευσμένους από τα χαρακτηριστικά μωβ και κόκκινα χρώματα των ιστορικών στολών των αναβατών και από το χαρακτηριστικό μπλε του Ascot και τουRoyalAscot. Τα keepsakes, γίνονται όμορφα ενθύμια από τις μέρες των ιπποδρομιών του Ascot και μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνουν πέταλο, ημίψηλο καπέλο, δοχείο σαμπάνιας και το κύπελο GoldCup. Η συλλογή ολοκληρώνεται με μια ποικιλία δώρων, μανικετόκουμπων καθώς και καρφίτσες γραβάτας για άνδρες, που φέρουν το έμβλημα του Ascot και του RoyalAscot.

Τα κομψά και εκλεπτυσμένα αυτά τα κοσμήματα είναι το τέλειο αξεσουάρ για να απολαύσετε και να ξαναζήσετε την εμπειρία του Ascot και του Royal Ascot, ενώ συγχρόνως είναι όμορφα,κομψά και κλασικά κοσμήματα που θα φοράτε για πάντα.
Πληροφορίες: LinksofLondon, Στασικράτους 30, Λευκωσία. Τηλ: 22023948


Tags: Links of London είναι Επίσημος Σχεδιαστής Κοσμημάτων των Ιπποδρομιών του Αscot και του Royal Ascot

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)