ΟΜΟΡΦΙΑ

Ξεδιψάστε το δέρμα σας με τα νέα ενυδατικά προϊόντα της Clinique

Σταύρη Φράγκου


  • Tο νέο Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate, για  απόλυτη ενυδάτωση.

    Tο νέο Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate, για απόλυτη ενυδάτωση.

Το νέο Clinique Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate σας προσφέρει ένα κύμα βαθιάς ενυδάτωσης ενώ συγχρόνως βοηθά να αυξηθούν τα αποθεματικά ενυδάτωσης του δέρματος κατά 179%, με διάρκεια 24 ώρες στο 65%. Αναζητήστε την απόλυτη ενυδάτωση και την ανάλαφρη υφή που σας προσφέρει αυτή η ενυδατική κρέμα σε μορφή water-gel, η οποία κάνει το δέρμα να φαίνεται άμεσα πιο μαλακό, ενυδατωμένο και με πιο ομοιόμορφη υφή. Τα ειδικά συστατικά που περιέχει για να δεσμεύουν την υγρασία, όχι μόνο ‘κλειδώνουν’ την ενυδάτωση στο δέρμα αλλά συγχρόνως ενδυναμώνουν την υδρολιπιδική ασπίδα του δέρματος, έτσι ώστε να αντιμετωπίσει καλύτερα την φθορά από περιβαλλοντικούς παράγοντες και να καθυστερήσει τα σημάδια γήρανσης.

Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες όπως η μόλυνση του περιβάλλοντος και η έκθεση στις υπεριώδη ακτίνες UV, προκαλούν ξηρότητα στο δέρμα, την οποία πρέπει να αντιμετωπίζουμε καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο εποχιακά. Το ΝΕΟ Clinique Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate με την ειδική φόρμουλα διπλής δράσης και τεχνολογία Liquid-Sphere™, είναι ένα “νερό” για διψασμένα δέρματα, ενισχυμένο με Βιταμίνη Ε και C, το οποίο σταματά το κύκλο της ξηρότητας και του περιβαλλοντικού στρες τα οποία οδηγούν στο πρόωρο γήρας.

Η διπλά-καινοτόμα τεχνολογία Liquid-Sphere™, συνδυάζει:

• Ενθυλακωμένες σφαίρες Βιταμίνης Ε και C, δρουν άμεσα κατά την εφαρμογή απελευθερώνοντας ισχυρά αντιοξειδωτικά που προστατεύουν ενάντια στην οξειδωτική βλάβη και απομακρύνουν τις ελεύθερες ρίζες.

• Τα αλληλοσυνδεόμενα πολυμερή που δρουν ως μαγνήτες υγρασίας, σφραγίζουν την ενυδάτωση στο δέρμα και ενδυναμώνουν την υδρολιπιδική ασπίδα.

Δεν έχουν δημιουργηθεί όλες οι ενυδατικές κρέμες ισάξια. Για ένα υγιές δέρμα που ακτινοβολεί – αναζητήστε την απόλυτη ενυδάτωση. Αμέσως μετά το 3-Step Skin Care System, εφαρμόστε το ΝΕΟ Clinique Moisture Surge ™ Hydrating Supercharged Concentrate, κλειδώνοντας την ενυδάτωση στο δέρμα, κρατώντας το φρέσκο και φυσικό. Ανακαλύψτε την 24ωρη ενυδάτωση για διψασμένες επιδερμίδες, με μια ποικιλία εξατομικευμένων υφών.

Moisture Surge™ Extended
Thirst Relief Ανάλαφρο gel-cream το οποίο αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο, δροσερό και λαμπερό.
Moisture Surge™ Hydrating
Supercharged Concentrate Ανάλαφρο water-gel το οποίο αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και φυσικό.
Moisture Surge™ Intense Skin
Fortifying Hydrator Πλούσιο, ενυδατικό cream-gel το οποίο αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και βελούδινα απαλό.


Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.
Τι σημαίνει αυτό; Πρώτα δημιουργούμε τη σύνθεση χωρίς τα γνωστά αλλεργιογόνα. Μετά ελέγχουμε κάθε προϊόν 12 φορές σε 600 άτομα. Ακόμα και αν 1 από τις 7.200 δοκιμές αυτές προκαλέσει ερεθισμό, ξεκινάμε από την αρχή.


Tags: Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate, Clinique, ενυδάτωση, ομορφιά, γυναίκα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)