ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

MTNBusiness: Η Μαρινέλλα και ο Τάκης Ζαχαράτος στην Κύπρο

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες θα συνυπάρξουνσε ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα

    Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες θα συνυπάρξουνσε ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα

Η MTNBusiness παρουσιάζει τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα και τον Τάκη Ζαχαράτο, τον showman με τα χίλια πρόσωπα, σε τέσσερις μοναδικές καλοκαιρινές παραστάσεις στην Κύπρο.

Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες θα συνυπάρξουνσε ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα εκδηλώσεων σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό με μέγα χορηγό την MTNBusiness.Λεπτομέρειες για τις παραστάσεις δόθηκαν σε δημοσιογραφική διάσκεψη την Τετάρτη 14 Ιουνίου στη Λευκωσία, παρουσία και των δύο καλλιτεχνών.
Ο SeniorManager ICT Solutionsτης MTN Business, Άριστος Αντρέου, δήλωσε σχετικά:
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη θρυλική Μαρινέλλα και τον υπέροχο Τάκη Ζαχαράτο για να προσφέρουμε σε χιλιάδες φίλες και φίλους την απόλυτα sold out παράσταση της αθηναϊκής σκηνής.
Οι καλοκαιρινές χορηγίες της MTNBusiness μετατρέπονται σε έναν όμορφο θεσμό που δίνει την ευκαιρία στο κυπριακό κοινό να απολαύσει από κοντά τους αγαπημένους του καλλιτέχνες αλλά και να δημιουργήσει έναν πόλο ψυχαγωγίας για την οικογένεια και τους φίλους.
Είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους η ΜΤΝ Business, θέλει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των  10,000 χιλιάδων επιχειρήσεων που την προτιμούν αναδεικνύοντας μας σε έναν αξιόπιστο, ολοκληρωμένο συνεργάτη τεχνολογίας για κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση».

Η MTNBusiness, ο επιχειρηματικός βραχίονας της ΜΤΝ,αποτελεί την πρώτη πρόταση της αγοράς για παροχή αποκλειστικών επιχειρηματικών λύσεων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, οι οποίες στηρίζονται στο σύγχρονο, ιδιόκτητο οπτικό δίκτυο της ΜΤΝ.
Οι εταιρικοί πελάτες της MTN Business απολαμβάνουν αξιόπιστες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες πρόσβασης στο διαδίκτυο, σταθερή και κινητή τηλεφωνία βασισμένη στο ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο ΜΤΝ4G, και ολοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής.

Οι παραστάσεις «ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ-ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ» θα πραγματοποιηθούν:
•24 και 25 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Αρχ. Μακαρίου (Σχολή Τυφλών), η ώρα 9:00 μ.μ. στη Λευκωσία
•26 Ιουλίου στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, η ώρα 9:00 μ.μ. στη Λάρνακα
•28 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο, η ώρα 9:00 μ.μ. στη Λεμεσό

Σχετικά με την ΜΤΝ
Η ΜΤΝ Κύπρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης. Διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο σημείων πώλησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας με 17 ΜΤΝ Storesπαγκύπρια, καθώς επίσης και ηλεκτρονικό κατάστημα, το MTN e-Store. Είναι μέλος του πολυεθνικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου εταιριών MTN Group, που λειτουργεί σε 22 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, και Αφρική και εξυπηρετεί περισσότερα από 237 εκατομμύρια καταναλωτές. Η ΜΤΝ πρωταγωνιστεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Κύπρου, τόσο μέσω των 400 εργαζομένων της, όσο και ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, με δεκάδες προγράμματα στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας και του πολιτισμού.


Tags: σπουδαίοι, καλλιτέχνες, φαντασμαγορικό, πρόγραμμα, Μαρινέλλα, Τάκης Ζαχαράτος

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)