ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

MICHELLE MASSOURA FINE JEWELLERY

Michelle Μασσούρα: In her shiny world

Σταύρη Φράγκου


  • Όλα βασίζονται σε εμάς, στους στόχους που έχουμε και στην τελική στο πόσο αγαπάμε τον εαυτό μας.

    Όλα βασίζονται σε εμάς, στους στόχους που έχουμε και στην τελική στο πόσο αγαπάμε τον εαυτό μας.

Στις δύσκολες εποχές, όσο η Κύπρος βρισκόταν στα κάτω της, νέοι τόλμησαν και επένδυσαν στα όνειρά τους. Δημιουργώντας μικρές επιχειρήσεις που έχουν ήδη αποκτήσει το δικό τους κοινό, οχτώ νέοι συνεχίζουν να ποντάρουν σ’ αυτό που τους γεμίζει, και το κάνουν με απόλυτη επιτυχία. Εξάλλου, όπως μας είπαν όλοι τους, «όταν ξέρεις και αγαπάς αυτό που κάνεις, όλα κυλούν ομαλά». Μια από αυτούς είναι η Michelle Massoura, με το δικό της brand MICHELLE MASSOURA FINE JEWELLERY.

Τα κοσμήματά της είναι υπέροχα, διαχρονικά, κλασικά με twist, και εύκολα γίνονται μέρος της καθημερινότητάς μας, με το κάθε κομμάτι να κρύβει μια λέξη κλειδί που μας εμπνέει.
Η Michelle κατάλαβε νωρίς ότι η ζωή είναι για να τη ζεις, για να ονειρεύεσαι και να τολμάς. Η αγάπη της για το κόσμημα νίκησε την «ασφάλεια» του σίγουρου μισθού. Ένιωθε ότι αυτός ήταν ο σκοπός της ζωής της, να δημιουργήσει κάτι δικό της στον τομέα αυτό και να κατευθύνει η ίδια την πορεία της. Και έτσι έπραξε, άφησε τα εύκολα και δημιούργησε τη δική της εταιρεία. Δηλώνει ότι δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο αλλά ούτε και η τέλεια φόρμουλα επιτυχίας. «Όλα βασίζονται σε εμάς, στους στόχους που έχουμε και στην τελική στο πόσο αγαπάμε τον εαυτό μας. Θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, να μην συμβιβάζομαι, και τα όνειρά μου να τα κάνω πραγματικότητα».Όλα αυτά που εύχεται, αρχίζουν σιγά-σιγά να γίνονται.

Το Michelle Massoura Fine Jewellery προήλθε από την ανάγκη να επεκτείνει τα προσωπικά της όρια και να κτίσει το μέλλον της όπως αυτή το ονειρεύτηκε. Όσον αφορά στην επιχείρηση; Το είχε πάντα στο μυαλό της, έκανε αρκετή μελέτη για το τι σημαίνει να έχεις δίκη σου επιχείρηση και μίλησε με τους σωστούς ανθρώπους που τη βοήθησαν να καταλάβει το μέγεθος του ρίσκου. Όταν ένιωσε έτοιμη για την πρόκληση, προχώρησε στην υλοποίηση. Λέει ότι ποτέ δεν είμαστε εντελώς έτοιμοι και η καλύτερη ώρα για να ξεκινήσεις κάτι είναι τώρα, γι’ αυτό απλά πρέπει να τολμάμε και στην πορεία έρχονται όλα. Η Michelle δεν φοβήθηκε να ρισκάρει αφού έχει αρκετή αυτοπεποίθηση και θέληση, γνωρίζοντας ότι όλα έρχονται τη στιγμή που πρέπει, πράγματα τα οποία λίγα χρόνια πριν μπορεί να της φαίνονταν ακατόρθωτα, τώρα τα βλέπει απλά και αυτός είναι ο λόγος που δεν τη φοβίζει το μετά.

Δίνει τεράστια προσοχή στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα όλων των πτυχών της επιχείρησής της και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, γιατί πιστεύει ότι αν βάλεις όλα τα σωστά υλικά τότε η συνταγή πετυχαίνει. Η δουλειά της δεν είναι εύκολη, αφού μιλάμε για αληθινό κόσμημα και για ποιότητα, αλλά ταυτόχρονα και αρκετές επενδύσεις. Τα στοιχεία αυτά δεν την ανησύχησαν, πιστεύει πως αν ξέρεις να διαχειριστείς τα λεφτά που αποφέρει η επιχείρησή σου τότε πολύ εύκολα μπορείς να κάνεις και τις κατάλληλες επενδύσεις - η ίδια είναι πολύ προσεκτική κάνοντας σταθερά βήματα.

Τα κοσμήματα της Michelle συνδέονται με τις πιο όμορφες στιγμές στις ζωές των πελατών της και είναι φτιαγμένα με μεγάλη προσοχή στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας πάντα χρυσό 18 καρατίων, διαμάντια και μαργαριτάρια, στοιχεία που τους χαρίζουν διαχρονική και ανεκτίμητη αξία. Απολαμβάνει να χειρίζεται μόνη της την επιχείρησή της γιατί την κάνει κάθε μέρα πιο δυνατή και έτοιμη για όλες τις προκλήσεις. Τη διαφορά στο αποτέλεσμα κάνουν η οργάνωση, το όραμα, η θετική σκέψη, αλλά και μια σωστή ομάδα ανθρώπων γύρω της οι οποίοι την καταλαβαίνουν και μοιράζονται το όραμά της. Τα επόμενά της σχέδια περιλαμβάνουν την επέκταση του Michelle Massoura Fine Jewellery σε καταστήματα της Κύπρου και στο εξωτερικό. Οι μεγαλύτεροι στόχοι της είναι υπερβολικά μεγάλοι για να τους μοιραστεί μαζί μας τη δεδομένη στιγμή, αλλά είναι πάντα στο μυαλό της και στο πρόγραμμά της, αφού δουλεύει συστηματικά για να τους πραγματοποιήσει.

website: www.michellemassoura.com
facebook: https://www.facebook.com/michellemassourafinejewellery/ 
Instagram: https://www.instagram.com/michellemassoura/ 

 


Tags: michelle, michelle massoura, shine, diamonds, pearls, beauty, ομορφιά, μόδα, γυναίκα, διαχρονικό, κόσμημα, διαμάντια, πέρλες, καράτια, πολυτέλεια

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)