ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Summer is calling: Τι γίνεται με το σώμα μας;

Σταύρη Φράγκου


  •  Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας προτείνει μια θεραπεία που θα αλλάξει ολοκληρωτικά την εικόνα μας.

    Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας προτείνει μια θεραπεία που θα αλλάξει ολοκληρωτικά την εικόνα μας.

Όσο πιο κοντά φτάνουμε στο καλοκαίρι τόσο πιο πολύ το άγχος για το σώμα μας. Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας προτείνει μια θεραπεία που θα αλλάξει ολοκληρωτικά την εικόνα μας.

Τι ακριβώς είναι η κυτταρίτιδα;
Η κυτταρίτιδα αποτελεί αισθητική και λειτουργική διαταραχή που εμφανίζεται στο 90% του γυναικείου πληθυσμού μετά την εμφάνιση της έμμηνου ρύσεως -ορμονική ενηλικίωση. Όπως έχουμε ήδη διευκρινίσει, η κυτταρίτιδα είναι μια διαταραχή, η οποία είναι συνυφασμένη με το ορμονικό προφίλ της γυναίκας, αλλά επηρεάζεται επίσης και από τη διαιτητική συνήθεια και τη δραστηριότητα του ατόμου.

Πώς δημιουργείται η κυτταρίτιδα;
Τα αιτία της ανάπτυξης του συμπτώματος της κυτταρίτιδας είναι η μη φυσιολογική απομάκρυνση υγρών από τον μεσοκυττάριο χώρο ανάμεσα στα λιπώδη κύτταρα, τα οποία και χωρίζονται στο λιπώδη ιστό με κάθετες, ινώδης ταινίες (septae) οι οποίες καθώς διογκώνεται ο χώρος ανάμεσα τους (μεσοκυττάριος χώρος) αυτές καθηλώνουν το δέρμα κάτω και σκληραίνονται με αποτέλεσμα να δημιουργείται η εικόνα διάτασης – καθήλωσης που μεταφράζεται σε προβολή και εντύπωμα εικόνας φλοιού πορτοκαλιού και σε μεγέθυνση όπως είναι η εικόνα του "cottage cheese".

Εμφανίζεται σε όλους τους τύπους σώματος;
Ναι , ακόμη και γυναίκες με λεπτή και σφριγηλή σιλουέτα μπορεί να παρουσιάζουν κυτταρίτιδα, η οποία και περιγράφεται σαν εικόνα φλοιού πορτοκαλιού με σφαιρικά εξογκώματα και εντυπώματα αντίστοιχα.

Σε ποια σημεία του σώματος μας μπορεί να αναπτυχθεί κυτταρίτιδα;
Η ανάπτυξη της κυτταρίτιδας μπορεί να γίνει σε διάφορα σημεία του σώματος όπως γλουτούς, μηρούς, μπράτσα, γόνατα κλπ.

Ποια είναι η λύση στην εξαφάνιση της κυτταρίτιδας;
Η ιδανική λύση είναι η θεραπεία της μεσοθεραπείας.

Ποιός είναι ο τρόπος δράσης της μεσοθεραπείας;
• Βοηθάει στην αύξηση κυκλοφορίας του αίματος
• Διάλυση και λιπόλυση του λίπους
• Απομάκρυνση των σκληρών ινώδων ταινιών septae
• Βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας

Είναι ανώδυνη σαν θεραπεία;
Η εφαρμογή της μεσοθεραπείας είναι σχετικά ανώδυνη, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του αμέσως μετά την εφαρμογή.

Ποιoς είναι ο τρόπος εφαρμογής της μεσοθεραπείας;
Ο τρόπος εφαρμογής της μεσοθεραπείας είναι η μικροέγχυση βιταμινών λιπόλυσης στο υποδόριο. Η διάρκεια κυμαίνεται από 15 – 40 λεπτά ανάλογα με την περιοχή θεραπείας και χρειάζονται 5 – 10 εφαρμογές.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλη θεραπεία;
Ο συνδυασμός thermitight, εξωτερικών υπερήχων και μεσοθεραπείας δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα και ίσως την μοναδική ουσιαστική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.


Tags: Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης, θεραπεία, εικόνα, σώμα, υγεία, ομορφιά, γυναίκα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)