ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Κίκα Ιωαννίδου παρουσιάζει δύο νέες συλλογές για το καλοκαίρι 2017


  • Η Κίκα Ιωαννίδου παρουσιάσει τις δύο συλλογές της για το καλοκαίρι 2017 ONE OF A KIND και K by Kika Ioannidou στις 6 Μαΐου μέχρι και τις 20 Μαΐου στο ατελιέ της στην Εζεκία Παπαϊωάννου αρ. 14 στη Λευκ

    Η Κίκα Ιωαννίδου παρουσιάσει τις δύο συλλογές της για το καλοκαίρι 2017 ONE OF A KIND και K by Kika Ioannidou στις 6 Μαΐου μέχρι και τις 20 Μαΐου στο ατελιέ της στην Εζεκία Παπαϊωάννου αρ. 14 στη Λευκ

Η Κίκα Ιωαννίδου παρουσιάσει τις δύο συλλογές της για το καλοκαίρι 2017 ONE OF A KIND και K by Kika Ioannidou στις 6 Μαΐου μέχρι και τις 20 Μαΐου στο ατελιέ της στην Εζεκία Παπαϊωάννου αρ. 14 στη Λευκωσία, από τις 10.00 μέχρι 18.00 καθημερινά, εκτός Κυριακής.

ONE OF A KIND: Ιδιαίτερα επιλεγμένα υφάσματα και σχεδιασμός που μαζί με την χαρακτηριστική αίσθηση και το ύφος της σχεδιάστριας δημιουργούν ρούχα ONE OF A KIND… μοναδικά! Βραδινά φορέματα, φούστες, μπλούζες και καλοκαιρινές ζακέτες σε χρώματα παστέλ, αέρινα φορέματα chiffon και χειροποίητα πλεκτά. Μια ραψωδία χρωμάτων και σχεδιασμού που ράβονται με κάθε λεπτομέρεια, συνθέτοντας δημιουργίες υψηλής ραπτικής με την υπογραφή της Κίκας Ιωαννίδου. Διαχρονικά κομμάτια ONE OF A KIND.

K by Kika Ioannidou: Μετά την επιτυχία της περσινής συλλογής, η Κίκα Ιωαννίδου παρουσιάζει τη δεύτερη συλλογή affordable summer basics K by Kika Ioannidou. Η φετινή συλλογή αποτελείται από βαμβακερές μπλούζες, φορέματα και λινές πουκαμίσες. Οι φυσικές πρώτες ύλες αποτελούν το σημείο εκκίνησης, το βαμβάκι, το λινό, το βισκόζ. Μαζί με το δημιουργικό ταλέντο της σχεδιάστριας, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, και μας δίνει την δυνατότητα μιας άλλης, ποιο προσιτής επιλογής.

Η συλλογή K by Kika Ioannidou θα διατίθενται στα ακόλουθα καταστήματα:
1. Sobe shop - Νικοκρέοντος 5α Λευκωσία, τηλ. 22 452559 http://www.sobe-shop.com
2. Semplice Boutique - Λόρδου Βύρωνος 36, Λάρνακα, τηλ. 24664412 facebook.com/SempliceBoutique
3. Armyra Beach Boutique - Hotels Avenue 16, Πρωταράς τηλ 23833140 facebook.com/ArmyraBeachBoutique
4. Κίκας Ιωαννίδου - Εζεκία Παπαιωάννου 14, Λευκωσία τηλ. 99667889 facebook.com/kikaioannidou

@kika_ioannidou www.kikaioannidou.com
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 99667889.


Tags: kika ioannidou, Κίκα Ιωαννίδου, fashion, μόδα, νέα, ατελιέ

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)