ΟΜΟΡΦΙΑ

Για στοχευμένη φροντίδα μαλλιών

Σταύρη Φράγκου


  • Διαβάστε τα αποτελέσματα που παρέχουν και δοκιμάστε τα για να δείτε τη διαφορά στα μαλλιά σας.

    Διαβάστε τα αποτελέσματα που παρέχουν και δοκιμάστε τα για να δείτε τη διαφορά στα μαλλιά σας.

O Kevin Murphy λάνσαρε τα νέα προιόντα μαλλιών SMOOTH.AGAIN WASH και SMOOTH.AGAIN RINSE τα οποία υπόσχονται προστασία, θρέψη, λείανση απαλότητα, καταπολέμηση φριζαρίσματος και επαναφορά ελαστικότητας. Διαβάστε τα αποτελέσματα που παρέχουν και δοκιμάστε τα για να δείτε τη διαφορά στα μαλλιά σας.

FROM KEVIN MURPHY WITH LOVE
«Η αγωγή SMOOTH.AGAIN έχει δημιουργηθεί για πελάτες που υποφέρουν από κατσαρά μαλλιά. Εάν τα μαλλιά σας είναι φυσικά σγουρά, θα σας επιτρέψει να τονίσετε τις μπούκλες ενώ εάν τα μαλλιά είναι κυματιστά ή ίσια θα σας βοηθήσει να ελέγξετε το φριζάρισμα. Με την ταυτόχρονη χρήση της θεραπευτικής λοσιόν SMOOTH.AGAIN, τα WASH και RINSE προστατεύουν από περιβαλλοντικούς παράγοντες και προσφέρουν αναδόμηση για μαλλιά που έχουν υποφέρει από χημική ή μηχανική φθορά».

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Τα βασικά συστατικά των SMOOTH.AGAIN.WASH και RINSE έχουν διαλεχτεί από ότι καλύτερο έχουν να προσφέρουν η φύση και η επιστήμη. 

Monoi Oil

Χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια στην Πολυνησία εξαιτίας των πολλών του ευεργετικών στοιχείων, φτιάχνεται όταν τα πέταλα μιας Γαρδένιας από την Ταϊτή μουλιάζονται σε Coconut Oil. Έχει παραδεισένιο άρωμα, προστατευτικές, απαλυντικές και αρωματικές ιδιότητες του ελαίου, περιέχει υψηλή συγκέντρωση της Βιταμίνης Ε και άλλων αντιοξειδωτικών, καθώς και ουσιώδης λιπαρά οξέα όπως το Lauric Acid που εστιάζει στα ταλαιπωρημένα μαλλιά και καταπραΰνει το τριχωτό. Εισχωρεί στο εσωτερικό της τρίχας, κλείνοντας τα λέπια καθώς λειαίνει, αφήνοντας τα μαλλιά με μια υπέροχη λάμψη. Το Monoi Oil μειώνει σημαντικά το φριζάρισμα και ελαττώνει σε μεγάλο βαθμό την απώλεια πρωτεΐνης, με τελικό αποτέλεσμα πιο μαλακά, γυαλιστά μαλλιά με λιγότερο σπάσιμο. 

Πρωτεΐνη Κερατίνης

Έχει θετική επίδραση στα μαλλιά, έχει φτιαχτεί με μια καινοτόμο τεχνολογία που μιμείται την φυσική πρωτεΐνη των μαλλιών, με σκοπό να εισχωρεί πανεύκολα οπουδήποτε υπάρχουν ελλείψεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μιας υψηλής τεχνολογίας περιποίηση, με άριστο αποτέλεσμα απαλότητας και λείανσης.

Έλαιο Ηλιόσπορου και Βούτυρο Κακάο
 
Χαρίζουν επιπλέον προστασία και θρέψη, καταπολεμώντας το φριζάρισμα, επαναφέροντας ελαστικότητα και φροντίζοντας την υγεία του τριχωτού.

SMOOTH.AGAIN.WASH
Σαμπουάν λείανσης για χοντρά κατσαρά μαλλιά
Ηρεμεί και μαλακώνει την τρίχα, είναι σαν ανάλαφρο προστατευτικό πέπλο το οποίο αυξάνει την ανθεκτικότητα και τη λάμψη, ενυδατώνει και αφήνει πιο λεία, γυαλιστά και ενδυναμωμένα τα μαλλιά.

SMOOTH.AGAIN.RINSE
Μαλακτική κρέμα λείανσης για χοντρά κατσαρά μαλλιά
Καταπραΰνει το τριχωτό, εξαφανίζει το φριζάρισμα, προσφέρει λείανση και προστασία. Με τα συστατικά του, αυξάνει την ελαστικότητα καθώς ενυδατώνει και μαλακώνει την τρίχα. 


Tags: smooth again rinse, smooth again wash, kevin, murphy, hair, beauty, ομορφιά, μαλλιά, υγεία, προστασία

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)