ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ

H νέα συλλογή Studio του Η&Μ

Μαρίνα Χαραλάμπους


  • Την συλλογή θα την δούμε στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, 1η Μαρτίου

    Την συλλογή θα την δούμε στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, 1η Μαρτίου

Η συλλογή H&M Studio μας παρουσιάζει τις πιο σημαντικές τάσεις της σεζόν μέσα από βασικά looks και statement pieces. Την 1η Μαρτίου το κατάστημα θα μας παρουσιάσει την Η&Μ Studio συλλογή του για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Το Η&Μ θα υιοθετήσει και αυτό το πρότυπο “see-now-buy-now” για αυτό και συλλογή θα είναι διαθέσιμη την ίδια μέρα online (1η Μαρτίου) και στα καταστήματα από τις 2 Μαρτίου.

Για αυτή τη σεζόν, η απλότητα συνδυάζεται με την αγάπη και το πάθος στη νέα γυναικεία συλλογή H&M Studio.Η απλότητα συνδυάζεται με την αγάπη και το πάθος στη νέα γυναικεία συλλογή H&M Studio. Η χάρη, ο ρομαντισμός, αλλά και το πάθος του μπαλέτου στέλνουν ένα μήνυμα αγάπης στη συλλογή H&M Studio. Η θηλυκότητα, ο όγκος και οι παραδοσιακές τεχνικές συνδυάζονται με τη χρηστικότητα, καθώς και λεπτομέρειες υψηλής τεχνολογίας του αθλητικού ρουχισμού, αποπνέοντας μια φρέσκια και μοντέρνα αντίθεση.

Φανταστείτε μια μπαλαρίνα στα παρασκήνια, να συνδυάζει την παραδοσιακή στολή της με σπορ κομμάτια, για να δημιουργήσει μια γκαρνταρόμπα γεμάτη αντιθέσεις, που γεφυρώνει τον απόηχο της ιστορίας με την απλότητα των μοντέρνων γραμμών."Αυτή η συλλογή στέλνει ένα θετικό μήνυμα αγάπης, ελπίδας και αισιοδοξίας. Η γνώση του παρελθόντος συνδυάζεται με την ενέργεια του σήμερα και μας οδηγεί προς ένα νέο μέλλον", όπως λέει η PernillaWohlfart, Επικεφαλής Σχεδίασης και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της H&M. Τα υφάσματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι Οργανικό βαμβάκι, μεταξωτά ζακάρ, μαλακά λεπτά πλεκτά και νάιλον σε μια χρωματική παλέτα του Μαύρου, του λευκού αλλά και του φούξια.

 


Tags: HM Studio, Άνοιξη, Καλοκαίρι 2017

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)