ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

4 στόχοι για το στυλ σας τη νέα χρονιά

Μαρίνα Χαραλάμπους


 • Να φοράμε τα trends και να μην μας φοράνε.Να φοράμε trends που μας ταιριάζουν και όχι απλά επειδή είναι στη μόδα

  Να φοράμε τα trends και να μην μας φοράνε.Να φοράμε trends που μας ταιριάζουν και όχι απλά επειδή είναι στη μόδα

 • Κάντε στροφή στην απλότητα

  Κάντε στροφή στην απλότητα

 • Bρείτε την στολή σας

  Bρείτε την στολή σας

 • Επενδύστε στα διαχρονικά κομμάτια για να κτίσετε την γκαρνταρόμπα σας

  Επενδύστε στα διαχρονικά κομμάτια για να κτίσετε την γκαρνταρόμπα σας

Εννοείται πως με κάθε νέα χρονιά αλλά και κάθε νέα σεζόν πρέπει να βάζουμε κάποιους στόχους, τους οποίους να κατακτούμε κιόλας. Σε αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε και το στυλ μας αφού με την νέα χρονιά θα πρέπει να θέσουμε τους στόχους μας.

 • Να φοράμε τα trends και να μην μας φοράνε. Δηλαδή να επιλέγουμε ποια trends μας ταιριάζουν, αφού δεν ταιριάζουν όλα σε όλους. Υιοθετήστε τα trends που αγαπάτε αλλά προσέξτε να τα προσαρμόζετε πάντα στο δικό σας στυλ.
 • Κάντε στροφή στην απλότητα: Τα τελευταία χρόνια η μόδα έχει κάνει στροφή και οτιδήποτε υπερβολικό φαντάζει μακρινό και παλιομοδίτικο. Η μόδα αγαπάει την απλότητα, τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα φορέσετε της sequined φούστα σας ή τα chunky παπούτσια σας.
 • Bρείτε την στολή σας: Βρείτε ένα σύνολο που θα είναι η λύση σε όλες τις "κρίσεις πανικού", ή τις στιγμές "δεν ξέρω τι να φορέσω". Ένα σύνολο στο οποίο θα νιώθετε άνετα, στυλάτες και κομψές.
 • Επενδύστε στα διαχρονικά κομμάτια να κτίσετε την γκαρνταρόμπα σας : Μπορεί να μην καταφέρετε να αποκτήσετε όλα τα κλασσικά και διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας μέσα σε αυτό τον χρόνο αλλά βάλτε στόχο 1 με δύο κομμάτια που πρέπει να αποκτήσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα ένα κλασσικό παλτό, ή ένα ζευγάρι μαύρες γόβες, ή ένα all time classic jeans.

Tags: μόδα, στόχοι, γκανταρόμπα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)