ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Πώς να καταπολεμήσουμε τη χαλάρωση προσώπου και λαιμού;

Σταύρη Φράγκου


  • O Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί πώς να το καταφέρουμε χωρίς τομές και νυστέρι.

    O Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί πώς να το καταφέρουμε χωρίς τομές και νυστέρι.

O Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί πώς να το καταφέρουμε χωρίς τομές και νυστέρι.

Τι είναι το ThermiTight™;
Είναι μια μη χειρουργική, ελάχιστα επεμβατική εναλλακτική λύση για τη σύσφιξη του δέρματος. Πραγματοποιεί lifting στην περιοχή του κεντρικού προσώπου και του λαιμού χωρίς καθόλου τομές.

Τι ακριβώς κάνει;
Χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες για να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου κάτω από το δέρμα και επιτυγχάνει εκτός από τη σύσφιξη της περιοχής και την εξομαλύνση της υφής του δέρματος δίνοντας μια βελούδινη όψη. Το ThermiTight™ είναι η πρώτη αισθητική διαδικασία, η οποία παραδίδει ελεγχόμενη θερμική ενέργεια κάτω από το δέρμα για να αναστρέψει τα αποτελέσματα της γήρανσης.

Για ποιούς ασθενείς είναι ιδανικό;
Το ThermiTight™ είναι ιδανικό για τους ασθενείς που θέλουν περισσότερα αποτελέσματα από μη επεμβατικές διαδικασίες που να πλησιάζουν τα αποτελέσματα της χειρουργικής επέμβασης.

Ποια είναι η διαδικασία που γίνεται από τον πλαστικό χειρούργο;
Ο πλαστικός χειρούργος χρησιμοποιεί μια ειδική κάνουλα, την οποία τοποθετεί κάτω από το δέρμα για να θερμάνει υποδερμικά τους ιστούς σε μια επιλεγμένη θερμοκρασία. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, οι εσωτερικές θερμοκρασίες ελέγχονται και ρυθμίζονται από το σύστημα του υπολογιστή.

Τι επιτυγχάνεται με το ThermiTight™;
Επιτυγχάνεται η συρρίκνωση του δέρματος χωρίς όμως να προκαλεί εγκαύματα στην επιφάνεια. Αποτελεί μια υψηλής εξειδίκευσης θεραπεία με απόλυτη ασφάλεια και με πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Είναι ανώδυνη θεραπεία;
Ναι είναι μια ανώδυνη, μικρό - επεμβατική διαδικασία, που πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία η οποία διαρκεί συνήθως 1 – 2 ώρες. Μετά την εφαρμογή, ο ασθενής μπορεί να εμφανίσει ελαφρύ οίδημα και ερυθρότητα και είναι συνήθως σε θέση να επιστρέψει στις φυσιολογικές του δραστηριότητες μέσα σε 24 ώρες.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα;
Το αποτέλεσμα της εφαρμογής αρχίζει να είναι εμφανές σε 1 μήνα και το αποτέλεσμα είναι πιο εντυπωσιακό στους 3 και 6 μήνες. Αυτή η σταδιακή μεταμόρφωση είναι πιο επωφελές γιατί οι αλλαγές είναι εμφανείς σταδιακά και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα γίνεται αποδεκτό από όλους, οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον σαν μία φυσική σταδιακή αλλαγή. Γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ χειρουργικών και μη χειρουργικών θεραπειών, το ThermiTight™ παρέχει αποτελέσματα χειρουργικού τύπου, χωρίς την επεμβατικής φύσεως μέθοδο, περίοδο ανάρρωσης, ή μεγαλύτερο κόστος.

Μπορεί να εφαρμοστεί κάπου αλλού εκτός από το πρόσωπο;
Το ThermiTight™ εκτός από το πρόσωπο μπορεί να εφαρμοστεί και σε περιοχές που στο παρελθόν έπρεπε να να γίνουν παρεμβάσεις με μεγάλες τομές όπως σύσφιξη χεριών, εσωτερικό μηρών, λαιμού, κοιλιάς, στήθους κ.λ.π.

Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης 
Πλαστικός Χειρούργος
Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής Advanced Aesthetics 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22335002, +30 2109595566 
Facebook: AdvancedAestheticsGr
www.newu.com.cy – ioannidis@advancedaesthetics.gr


Tags: Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης, τομές, νυστέρι, πλαστικός, γυναίκα, διορθώσεις, ομορφιά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)