ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ζεύγος Χαραλαμπίδη : «Τα παιδιά ολοκλήρωσαν τη σχέση μας»

newsroom must


  • Άνοιξαν το σπίτι τους και μίλησαν για όλα!

    Άνοιξαν το σπίτι τους και μίλησαν για όλα!

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το γνωστό ζευγάρι φόρεσε τα καλά του και άνοιξε το σπίτι του στο περιοδικό Beatiful People και μίλησε για τα Χριστούγεννα και τις μεταξύ τους σχέσεις! Ο Κωνσταντίνος και η Στέλλα Χαραλαμπίδη μιλούν για όλα...

Συνέντευξη στην Νατάσα Αλεξάνδρου

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Πώς θα περάσετε τις γιορτές;
Kωνσταντίνος: Το μεγαλύτερο μέρος των εορτών θα το περάσουμε οικογενειακώς στην Κύπρο, καθώς επίσης θα πάμε με φίλους για λίγες μέρες στην Αθήνα.

Μια ευχή για τη νέα χρονιά;
Στέλλα: Υγεία και μόνο υγεία σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι το καινούριο έτος να βρει όλες τις οικογένειες ευτυχισμένες και αγαπημένες μακριά από αρρώστιες και προβλήματα.

Κωνσταντίνε, τι είναι για σένα η Στέλλα;
Η Στέλλα είναι το άλλο μου μισό. Είναι ο άνθρωπος που ερωτεύτηκα, αγάπησα και ονειρεύτηκα πως μαζί θα φτιάξουμε οικογένεια. Με συμπληρώνει και με ολοκληρώνει. Πάντοτε πίστευα πως πρέπει να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που σε κάνει καλύτερο.

Για σένα Στέλλα, τι είναι ο Κωνσταντίνος;Πέρα από το γεγονός ότι τον ερωτεύτηκα και τον αγάπησα πάρα πολύ - και ακόμη συνεχίζω να νιώθω το ίδιο - είναι πρότυπο πατέρα, συζύγου και αθλητή. Μοιραζόμαστε πολλά πράγματα και είμαστε το στήριγμα ο ένας του άλλου. Είμαστε μαζί σχεδόν 12 χρόνια και παντρεμένοι τα τελευταία 8.

Πώς γνωριστήκατε;
Σ: Πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο και γνωριζόμασταν, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι μεταξύ μας. Η σχέση μας, βεβαίως, ξεκίνησε στην Αθήνα, την περίοδο που εγώ τελείωνα τις σπουδές μου, (Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και Φυσική στο Πολυτεχνείο) ενώ ο Κωνσταντίνος είχε μόλις υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Μετά τα παιδιά είδατε να δυναμώνει η σχέση σας;
Κ: Τα παιδιά ολοκλήρωσαν τη σχέση μας. Τα προβλήματα της εγκυμοσύνης αλλά και όλες οι δυσκολίες στο να μεγαλώνεις δίδυμα, ιδιαίτερα τον πρώτο καιρό, δυνάμωσε φυσικά τη σχέση μας.
Πείτε μου ποιες ήταν οι πιο δυνατές σας στιγμές ως ζευγάρι. Οι δύσκολες ή οι εύκολες;
Σ: Είχαμε πολύ όμορφες στιγμές αλλά και πολύ δύσκολες. Πάντοτε κρατάω τις καλές, μέσα σε αυτές τα πολλά ταξίδια που κάναμε και ως ζευγάρι αλλά και οικογενειακώς, καθώς μας αρέσουν πάρα πολύ. Ακόμη και στα μωρά αρέσει να ταξιδεύουν. Τις δύσκολες στιγμές τις περάσαμε σαν μία όμορφη ανάμνηση.

Πώς είναι η ζωή με τα παιδιά;
Σ: Γεμάτη. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μία ασταμάτητη μέρα. Σχολείο, δραστηριότητες, παιχνίδια με φίλους τους, θέατρα κ.τ.λ. Μου αρέσει να δίνω αρκετό χρόνο στις μικρές, γιατί πιστεύω πως αυτή είναι η ηλικία που δημιουργούν εικόνες και γεμίζουν εμπειρίες και θέλω να είμαι παρούσα σε όλα.

Θα θέλατε κάποια στιγμή να μεγαλώσετε την οικογένειά σας;
Κ:(Γέλια)… Προς το παρόν, όχι. Δεν ξέρω στο μέλλον…

Για ποια πράγματα μπορεί να διαφωνήσετε ως ζευγάρι;
Σ: Οι περισσότερες μας διαφωνίες – συζητήσεις αφορούν τα μωρά. Εγώ είμαι αρκετά προστατευτική και δεν αφήνω τίποτα στην τύχη. Ο Κωνσταντίνος, από την άλλη, είναι πολύ πιο χαλαρός, πράγμα που εμένα κάποιες φορές με εκνευρίζει. Δεν βλέπει ποτέ τον κίνδυνο και είναι άνετος σε ενοχλητικό σημείο.

Τι θαυμάζει ο ένας στον άλλο;
Κ: Η Στέλλα είναι η καλύτερη μαμά αλλά και σύζυγος. Έξυπνη και επικοινωνιακή. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, όσον αφορά στην οικογένειά της. Είναι αγαπητή σε πολλούς και δένεται πάρα πολύ με τους φίλους της. Είναι χαρούμενη, γελαστή, φιλική και άνθρωπος που μπορείς να στηριχτείς.
Σ: Ο Κωνσταντίνος για μένα είναι ένας άνθρωπος μοναδικός. Εκεί που πιστεύεις πως τον ξέρεις, μαθαίνεις ακόμα κάτι από τις δυνατότητες του. Τον θαυμάζω πάρα πολύ γιατί ποτέ δεν εφησυχάζεται και αναζητά συνεχώς καινούριες προκλήσεις. Είναι τελειομανής και έχει πολλά όνειρα. Έχει άστρο και ότι πάρει στα χέρια του το φέρει εις πέρας.

Είστε στο ίδιο μήκος κύματος ή είστε αντίθετοι ως χαρακτήρες;
Κ: Σε κάποια πράγματα μοιάζουμε, σε άλλα όχι. Θεωρώ πως εγώ είμαι λίγο πιο ανοικτή στους άλλους, ενώ τον Κωνσταντίνο πιο δύσκολα τον κερδίζεις. Πιστεύω ότι συμπληρώνει ο ένας τα κενά του άλλου. Βεβαίως, κάνουμε και πολλά πράγματα μαζί και μοιραζόμαστε πολλές από τις δραστηριότητες μας.

Είστε αντισυμβατικοί ως άνθρωποι; Πηγαίνετε κόντρα στο ρεύμα;
Σ: Δεν θα το έλεγα έτσι. Πηγαίνουμε με βάση το λογικό, το ηθικό και το σωστό. Σε οτιδήποτε μας συμβαίνει συζητάμε, ζυγίζουμε τα γεγονότα και αποφασίζουμε. Αν αυτό πάει ενάντια στο ρεύμα και θεωρούμε εμείς σωστό, τότε θα το κάνουμε.

Πώς βρίσκετε την ισορροπία; Πώς τη χάνετε;
Κ: Η ισορροπία σε μία οικογένεια αρχίζει και τελειώνει σε μία λέξη: Επικοινωνία. Αν σε ένα σπίτι δεν υπάρχει η σωστή επικοινωνία μεταξύ του ζευγαριού αλλά και τον γονιών με τα παιδιά, τότε κάτι θα μείνει στη μέση.

Ζηλεύει ο ένας τον άλλον;
Σ: Καθόλου. Ποτέ δεν δίνουμε δικαιώματα ο ένας στον άλλο για κάτι τέτοιο.

Έτυχε ποτε να ψάξεις το κινητό του Κωνσταντίνου; Εσύ Κωνσταντίνε, έτυχε να ψάξεις στο κινητό της Στέλλας;
Σ: Κάποιες φορές, από περιέργεια…(γέλια)
Κ:Κάποιες φορές, από περιέργεια…(γέλια)

Στέλλα τι κάνει ο Κωνσταντίνος που μπορεί να σ’ εκνευρίσει;
Σ: Κάποιες φορές δεν αισθάνεται τον κίνδυνο και μαζί με τα παιδιά κάνουν πράγματα ριψοκίνδυνα.

Από μαθηματικός...blogger. Πώς πήρες αυτή την απόφαση να κάνεις μια σελίδα αποκλειστικά για μαμάδες;
Σ: Τα τελευταία χρόνια - και μετά τη γέννηση των μωρών - αφοσιώθηκα πλήρως στο μεγάλωμά τους, θυσιάζοντας έτσι και το επάγγελμα μου ως εκπαιδευτικός. Η δημιουργία του blog, ήτανε ένα επιστέγασμα μίας ιδέας να δημιουργηθεί μία ιστοσελίδα αποκλειστικά αφιερωμένη στις Κύπριες μαμάδες. Θεωρώ πως είναι κάτι καινοτόμο, καθώς συνδυάζει πολλές παραμέτρους που ενδιαφέρουν όλες τις μαμάδες, όπως ενημέρωση, ιατρικά θέματα περί εγκυμοσύνης, ανάπτυξης των μωρών και πολλά άλλα.

Ποια ήταν η αντίδραση του Κωνσταντίνου;
Σ: Από την πρώτη στιγμή, η στήριξη και συμπαράστασή του σε αυτή την ιδέα ήτανε πολύ συγκινητική. Η αλήθεια είναι πως σε κάθε καινούριο εγχείρημα χρειάζεσαι στήριξη και βοήθεια από τον σύντροφο σου και ο Κωνσταντίνος είναι δίπλα μου σε όλη αυτή την προσπάθεια συνεχώς. Το Hellomama είναι πλέον ένα δημιούργημα που αγαπάμε πολύ.

Σας αρέσει να δοκιμάζετε νέα πράγματα;
Κ: Οι προκλήσεις μας αρέσουν. Πάντοτε, όμως, με μελέτη και καλό προγραμματισμό. Αλλιώς είναι να κάνεις κάτι βεβιασμένο, απλά γιατί πρόκληση και αλλιώς κάτι καινοτόμο, με καλή μελέτη και πλάνο.

Μετά τον Αποέλ, πώς είναι τα νέα δεδομένα στη ζωή σου;
Κ: Είναι μία καινούρια σελίδα στη ζωή μου. Πέρασα πολλά στον ΑΠΟΕΛ, που πάντοτε θα τα κουβαλάω στην καρδιά μου σε οτιδήποτε κι αν κάνω απ’ εδώ και πέρα. Τώρα, όμως, είμαι στην ΑΕΚ και για μένα είναι μία πρόκληση που θέλω να πετύχω. Είμαι χαρούμενος στην ομάδα και από τους ανθρώπους της αλλά και τον κόσμο της, που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή.

Παρακολουθείς την εξέλιξη της παλιάς σου ομάδας;
Κ: Φυσικά. Παρακολουθώ τα πάντα γύρω από το ποδόσφαιρο στην Κύπρο και χαίρομαι για τις επιτυχίες και του ΑΠΟΕΛ αλλά και όλων των ομάδων, που πετυχαίνουν αξιόλογα πράγματα στην Ευρώπη, καθώς έτσι προβάλλεται η Κύπρος μας.

Οι μικρές πώς αντιδρούν στην αναγνωρισιμότητα του μπαμπά τους; Παρακολουθούν ποδόσφαιρο, δείχνουν ενδιαφέρον;
Σ:Τους αρέσει να παρακολουθούν τον μπαμπά τους, φυσικά. Εισπράττουν την αναγνωσιμότητα του μπαμπά, ιδιαίτερα από τους φίλους τους, γεγονός που κάποιες φορές τους ξαφνιάζει. Από την άλλη, όμως, προτιμώ να μη συζητάμε πολύ για ποδόσφαιρο και ομάδες με τα μωρά. Γενικά, δεν μου αρέσει σαν κοριτσάκια να ασχολούνται πολύ με το ποδόσφαιρο, πάρα μόνο να βλέπουν τον μπαμπά στο γήπεδο και να χαίρονται.

Φτιάχνετε κάτι από κοινού τις γιορτές; Στόλισμα δέντρου, μαγειρική, φτιάξιμο γλυκών κ.τ.λ.;
Σ: Φέτος, με τις μικρές κάναμε τα πάντα μαζί. Στολίσαμε το δέντρο, φτιάξαμε γλυκά, μπισκότα... Γενικότερα, μας αρέσει να δημιουργούμε μαζί. Ο Κωνσταντίνος, λόγω υποχρεώσεων, μπορεί να λείπει, αλλά ως επί το πλείστον, τις γιορτινές διαδικασίες μας αρέσει να τις περνάμε όλοι μαζί.


Tags: συνέντευξη, Beautiful people, σχέση, Χαραλαμπίδης, περιοδικό, φωτογραφίες