ΑΣΤΡΑ

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις - Τετάρτη 14/12/2016

Γαβριέλα Αγησιλάου


Κριός
Ο Κριός σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016 ευνοείται αρκετά από την Πανσέληνο που γίνεται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων. Η Πανσέληνος θα σε κάνει να σκεφτείς με τελείως διαφορετικό τρόπο. Πρέπει να πάρεις πολλά πράγματα στα σοβαρά και να ξεχάσεις για λίγο χαρά και διασκέδαση. Άλλωστε, και η διάθεσή σου δε θα είναι για χαλαρές καταστάσεις. Πρέπει να δείξεις σύνεση και ψυχραιμία που μάλλον δεν έχει κανείς άλλος στο περιβάλλον σου. Βέβαια κράτα και μια μικρή απόσταση από τις διαφωνίες. Έτσι κι αλλιώς τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Ταύρος

Ο Ταύρος σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016 αρχίζει να ηρεμεί για διάφορα θέματα που τον προβληματίζουν. Πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας. Σήμερα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Διδύμους, ευνοείσαι για να ξεκαθαρίσεις ό,τι δεν μπορούσες στο παρελθόν.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016 πρέπει να δείξετε ευελιξία για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζετε. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου. Σήμερα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου θα έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος με τον πιο πρόσφορο τρόπο.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016 ευνοείται αρκετά από την Πανσέληνο στο ζώδιο των Διδύμων. Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Σήμερα κοίτα να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.

Λέων
Ο Λέων σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016 έχει τεράστιες δυνατότητες. Αν θέλεις, αγαπητέ Λέοντα, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σήμερα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, σε όποιες συζητήσεις κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου, φρόντισε να τηρήσεις περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί αλλιώς παραμονεύουν προστριβές και λογομαχίες

Παρθένος
Ο Παρθένος σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων θα κουραστεί αρκετά σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί στη ζωή του. Πρέπει να εξετάσεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου, που προβλέπεται έντονος.

Ζυγός
Ο Ζυγός σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016 με την Πανσέληνο στους Διδύμους, καλό θα είναι να μην κάνει καμία υπερβολή και προπάντων μην κάνει βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις παραέξω αυτό που νιώθεις. Βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση. Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα προς όφελός σου.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016 καλό θα είναι να μην επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες και βρει τρόπο να διατηρήσει τις ισορροπίες του. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου, με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω και οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά για κάθε ενδεχόμενο, είτε θετικό είτε αρνητικό. Όλα μαθήματα ζωής είναι!

Τοξότης
Ο Τοξότης σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016 λόγω της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων θα είναι σε αρκετή ένταση, για θέματα που προσπαθεί να τακτοποιήσει και τον προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πήγαινε λίγο κόντρα σε αυτό που προστάζει η λογική σου και πάρε το ρίσκο να ακολουθήσεις την καρδιά σου. Θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, θα έχει αρκετό τρέξιμο και πάρα πολύ άγχος. Πολλές είναι οι υποχρεώσεις σου και ίσως να μην μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δε θα αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016 έχει πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα τον κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική πορεία του. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων όμως, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Υποθέσεις που αφορούν οικογενειακά θέματα, ευνοούνται. Επιτέλους θα δεις πολύ καλές εξελίξεις.

Ιχθύς
Ο Ιχθύς σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016 μπορεί από σήμερα να αρχίσει να κάνει κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή του. Οφείλεις λοιπόν να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να σε έφερναν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά, αλλά σταθερά στην οδό της επιτυχίας. Η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, θα σου χαρίσει όλα τα εφόδια για να κερδίσεις όσα ονειρεύεσαι.


Tags: Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις, Τετάρτη 14/12/2016, έρωτας, οικονομικά, άποψη, γυναίκα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)