#PINOFTHEWEEK

Alex who?

Νάκης Αντωνίου


Alex who?

Είναι cool, είναι (λίγο) τρελός και πάρα πολύ καλός σ' αυτό που κάνει. Τον βλέπεις στην TV καθημερινά, στο ''Με αγάπη Χριστιάνα'', αλλά πόσο τον ξέρεις; Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Ταραμουντάς τέλος πάντων;

Κατ’ αρχάς, πού είναι ο τόνος στο επίθετό σου;
Από την πρώτη ερώτηση, κατευθείαν στα βαθιά; Οk λοιπόν o τόνος είναι στη λήγουσα!

Μάλιστα. Σπούδασες graphic design;
Καταρχάς, να πούμε ότι το πτυχίο ακόμη δεν το έχω κρεμάσει στον τοίχο, για να μπορώ να υπερηφανεύομαι! Βρίσκομαι στο τελευταίο έτος των σπουδών μου, στα Πολυμέσα, Graphic Design and Advertising.

Αλλά είχες κάνει και αρχιτεκτονική;
Όλα τα ξέρεις…! Κοίτα, επειδή έκανα ζωγραφική για πολλά χρόνια και το σχέδιο ήταν ένας τομέας που μου άρεσε και τον κατείχα, μπορώ να πω, αποφάσισα να ακολουθήσω την save επιλογή την αρχιτεχτονική… Παρόλα αυτά, συνειδητοποίησα νωρίς ότι δεν μου ταίριαζε ο συγκεκριμένος τομέας και έτσι έστρεψα το ενδιαφέρον μου σε έναν άλλο πιο δημιουργικό προορισμό.

Και από πού ξεφύτρωσες στην τηλεόραση;
Ανέκαθεν, η τηλεόραση ήταν ένας χώρος που λάτρευα! Eξού και ένα μέρος των σπουδών μου σχετίζεται με τα media.Όμως, επειδή δεν με λες και ντροπαλό παιδί, πήρα την απόφαση να στείλω από μόνος μου μήνυμα και αυτοπροτάθηκα.. πέρασα από δοκιμαστικό όπως συνηθίζεται και η συνέχεια είναι γνωστή!

Είσαι όμως και πίσω από τις κάμερες, right;
Ναι, είμαι και πίσω από τις κάμερες. Συγκεκριμένα, αυτό τον ρόλο τον θεωρώ πολύ βασικό, ίσως και έναν από τους σημαντικότερους, διότι αυτός που είναι πίσω από τις κάμερες χτίζει και δημιουργεί για να προσφέρεις στον τηλεθεατή.

Συγγνώμη, εσύ ξεκίνησες όλη την ιστορία με τον Μουτσινά και τον «ττόρο»;
(γέλια) Ζητώ συγγνώμη για τον οποιοδήποτε πανικό προκλήθηκε. Δεν μετέδιδα απλώς την είδηση, αλλά ζούσα, πραγματικά, τον πόνο του Brad Pitt εξαιτίας του (πολυσυζητημένου) διαζυγίου του, και πάνω στον εκνευρισμό και τη φούντωση της στιγμής, για όλα αυτά που περνούσε ο ίδιος, μπερδεύτηκα και είπα την πετσέτα, «ττόρο»! O Νίκος, όμως, δεν έμεινε καθόλου παραπονεμένος του στείλαμε ένα ττόρο με αγάπη, για να τον έχει να μας θυμάται!

Αλήθεια, πώς είναι η πρώτη σου επαφή με την TV;
Φανταστική! Μοναδική! Ωστόσο, δεν θα σας κρύψω το άγχος που με κυρίευσε εκείνη την πρώτη-πρώτη στιγμή, όταν άκουσα το ''3,2,1 Πάμε!'' Σιγά σιγά, όμως, αρχίζω και προσαρμόζομαι στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της τηλεόρασης.

Βλέπεις τον εαυτό σου στην τηλεόραση ποτέ; Δεν σε κόβω για τέτοιο τύπο.
Καλά κανείς που δεν με κόβεις για τέτοιο τύπο γιατί δεν με έχω βάλει ποτέ πίσω την εκπομπή για να δω πώς είμαι. Νιώθω τρομερή αμηχανία να μπω στην διαδικασία να το κάνω αυτό. 

Ταραμουντά, θεωρείς ότι έχεις χιούμορ;
Χμμ, δύσκολη ερώτηση. Επειδή, γενικότερα, ως άνθρωπος είμαι αισιόδοξος κι έμαθα τη ζωή να τη βλέπω από τη θετική της πλευρά, αναμφίβολα, το χιούμορ με ακολουθεί στην καθημερινότητά μου και ειδικά στην επικοινωνία μου με τους άλλους ανθρώπους.

Άσχετο, τι μουσική ακούς;
Δεν είμαι δύσκολος τύπος, ακούω τα πάντα, ανάλογα με την διάθεση μου!

Και τι βλέπεις στην TV;
Από σειρές παρακολουθω φανατικά το ''Η Λέξη που Δεν Λες" και περιστασιακα τα διάφορα talent show περισσότερο για να έχω μια πιο σφαιρική εικόνα του τη παίζει αλλά παρακολουθώ και το ''The Blogger''.

Ωωω, με συγκινείς.
Βλέπω και πολύ ποδόσφαιρο και φυσικά Discovery Channel. 

Καλά, ούτε για τύπο του Discovery σε κόβω. 
Καλά κάνεις, δεν βλέπω Discovery. Εκτός απ' αυτά που σου είπα δεν βλέπω κάτι άλλo, δεν έχω χρόνο. 

Instagram: @alexandros.cy 
Facebook: Alexandros Taramountas
 


Tags: pinoftheweek, person of interest, pin